Челси ще вземе точките в Уотфорд


И. Ангелов

Челси ще вземе точките в Уотфорд

Уотфорд - Челси
Стадион: Викъридж Роуд
Дата: 01.12.2021 г.
Час: 21:30 ч.

Уотфорд продължава да се представя в двете крайности. След като Клаудио Раниери допусна загуба 5:0 от Ливърпул в първата си среща, той победи Евертън с 5:2, след което последва изключително 4:1 и над Манчестър Юнайтед, преди вчерашната загуба 4:2 от Лестър Сити.

Челси надигра Манчестър Юнайтед по почти всички показатели през уикенда, но не стигна до победа и след 1:1 разликата с преследвачите на първото място стана 1 точка. "Сините" имаха доста положения за да спечелят срещата и се очаква Томас Тухел бързо да потърси отговор.

Откъм състави, при домакините има много проблеми. Контузени са Етебо, Нкулу, Сема, Сиералта и Бах. Исмаила Сар, Адам Масина, Емануел Денис и Бен Фостър са поставени под въпрос и при тяхна липса потенциалът на домакините ще бъде понижен.

Бен Чилуел ще отсъства дълго за Челси, като Канте и Ковачич също лекуват проблеми. Вероятно е Тухел да потърси промени за запазване на свежест в тима си, като старт чакат резервите Хаверц, Маунт, Лукаку, Кристенсен, Азпиликуета, Пулисич и Баркли.

Челси има 7 победи в последните си 8 срещи с Уотфорд във всички турнири. С 4 поредни победи като гост фаворити са "сините".

Прогноза: Уотфорд - Челси 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Чалоба
Кристенсен
Рудигер
Азпиликуета
Баркли
Жоржиньо
Алонсо
Маунт
Хаверц
Пулисич
Педро
Кинг
Хернандез
Туфан
Сисоко
Клевърли
Роуз
Фемениа
Кабаселе
Каткарт
   
Бахман
 
Уотфорд (Клаудио Раниери)

Обоснована прогноза: Уотфорд - Челси 0:3

  Сподели
541