Ман Юнайтед ще се справи в Уотфорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи в Уотфорд

Уотфорд - Манчестър Юнайтед
Стадион: Викъдирж Роуд
Дата: 20.11.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Уотфорд загуби 3 от първите 4 мача с Клаудио Раниери начело. Победата с 5:2 над Евертън бе по-скоро голяма изненада, и веднага след това видяхме загуби с по 1:0 от Арсенал и Саутхемптън. 

Манчестър Юнайтед не изживява добър сезон. Оле Гунар Солскяер се намира под все по-голямо напрежение след като преди старта на сезона и привличането на Кристиано Роналдо феновете се целеха високо. Юнайтед има 4 загуби в последните 6 кръга на Висшата лига, и гостуванията на "Викаръдж Роуд" не са леки обичайно за клуба.

И двата тима имат доста проблеми преди този мач. При домакините наказан е Юрай Куцка след червения картон преди паузата за национални срещи. С контузии ще липсват още Кабаселе, Етебо, Сема и Баах. Срещу Арсенал дебют получи Никола Нкулу, който може да продължи в защитата.

Манчестър Юнайтед продължава да не разчита на Пол Погба заради червения картон с Ливърпул. След последното огромно разочарование срещу Манчестър Сити, Солскяер ще трябва да направи промени в състава си, който тогава беше нареден защитно с надежда да не допусне, и бе унижен. Надеждите на феновете са Дони Ван де Бек и Джеси Лингард да получат минути. Варан и Кавани остават контузени тук, като под въпрос са още МакТоминей, Рашфорд и Шоу.

Манчестър Юнайтед има 15 победи в последните 17 мача с Уотфорд. "Червените дяволи" обаче допуснаха във всяко едно от последните 7 гостувания тук. Сухите мрежи за Юнайтед тази година са само 2 от 11 кръга и Клаудио Раниери ще се възползва от това.

Юнайтед обаче не загуби в 30 от последните 31 гостувания в лигата. В последните 3 поред и вкара по най-малко 2 пъти.

Прогноза: Уотфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Баили
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Фред
Гринууд
Бруно
Марсиал
Роналдо
Кинг
Денис
Сар
Туфан
Сисоко
Клевърли
Роуз
Фемениа
Нкулу
Каткарт
   
Фостър
 
Уотфорд (Клаудио Раниери)

Обоснована прогноза: Уотфорд - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
421