Челси ще утежни допълнително ситуацията на Бърнли


И. Ангелов

Челси ще утежни допълнително ситуацията на Бърнли

Челси - Бърнли
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 06.11.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Челси вече се намира на поредица от 7 победи след рутинния успех в Малмьо през седмицата в Шампионска лига. В момента тимът заслужено води класирането във Висшата лига на 3 точки над Ливърпул и може да постави този конкурент под напрежение с победа, тъй като Юрген Клоп играе срещу изключителния Уест Хем в кръга 24 часа по-късно.

Бърнли победи Брентфорд с 3:1 в последния кръг и постигна първи успех за сезона след трудното начало. Въпреки това гостите са в опасната зона на 3 точки от позициите за спасение, а надеждите за победа на "Стамфорд Бридж" не може да са големи с оглед статистиката. В последните 3 мача с Челси тимът не вкара гол.

Откъм състави, при Томас Тухел през седмицата се завърна Кристиан Пулисич след дълго отсъствие. Нголо Канте не бе рискуван след последната си травма и сега е под въпрос. Маунт, Лукаку, Ковачич и Вернер са с проблеми, но Пулисич добавя опция в нападение.

При гостите продължава да липсва само Дейл Стивънс, но Уейн Хенеси също е под въпрос. 

В последните 8 мача с Бърнли Челси вкара по най-малко 2 гола всеки път. В последните 7 кръга Челси има 6 победи, и 4 поредни победи над Бърнли във всички турнири. Челси не допусна гол в 5 от последните 7 кръга в лигата. 

Прогноза: Челси - Бърнли 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
343