Тотнъм и Ман Юнайтед ще си попречат взаимно


И. Ангелов

Тотнъм и Ман Юнайтед ще си попречат взаимно

Тотнъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 30.10.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Тотнъм и Манчестър Юнайтед не се намират в добро състояние, намират се на 6-то и 7-мо място в класирането, съответно, и има вероятност да се самоубият по отношение на точките в този момент. След загуби от Витес и Уест Хем с по 1 гол, "шпорите" се върнаха към победите в Купата на лигата през седмицата, където отстраниха Бърнли за да достигнат четвърт-финалите и това е позитивно.

Манчестър Юнайтед допусна 11 гола в последните си 3 мача, от които загуби 2, но особено болезнен е погромът от Ливърпул на "Олд Трафорд" с 5:0 от последния кръг. "Червените дяволи" не показаха нищо на своите фенове в мача, и бяха унищожени без особено напрежение и без противникът да показва най-добрия си футбол. Хиляди фенове напуснаха "Олд Трафорд" още на полувремето, когато отборът губеше с 4 гола, и това бе ясно послание към собствениците по отношение на нуждата от промяна.

Статистиката сочи, че Юнайтед няма загуба в последните 3 визити срещу Тотнъм, от които спечели 2, но ще е необходима голяма промяна в играта ако "червените дяволи" ще искат затвърждаване на това постижение.

Откъм състави, при домакините само Райън Сесеньон е контузен от доста време, като Брайън Гил получи малка травма срещу Бърнли, но така или иначе за него този мач нямаше да е такъв, който да стартира. 

Оле Гунар Солскяер не може да разчита на Пол Погба, който бе изгонен директно малко след влизането си на полувремето срещу Ливърпул. Под въпрос продължава да е Рафаел Варан, без който защитата изглежда потресаващо в последните мачове. Марсиал и Диало също могат да се завърнат заедно с френския защитник.

И двамата мениджъри тук са под напрежение и никой фен от двете страни не би обвинявал собствениците при смяна. Може би Тотнъм се намира в по-добро психическо състояние, но потенциалното завръщане на Варан и очакваните промени след последния кръг при гостите могат също да доведат до подобрение на играта.

Прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Бек
Гринууд
Бруно
Рашфорд
Роналдо
Кейн
Сон
Ндомбеле
Лукас
Хьойберг
Скип
Регилон
Роял
Дайър
Ромеро
   
Лорис
 
Тотнъм (Нуно Санто)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
506