Челси ще разбие и Нюкасъл


И. Ангелов

Челси ще разбие и Нюкасъл

Нюкасъл Юнайтед - Челси
Стадион: Сейнт Джеймсис Парк
Дата: 30.10.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Нюкасъл направи само 1:1 с Кристъл Палас след раздялата със Стив Брус. Греъм Джоунс ще продължи във временната позиция на наставник докато клубът търси първия постоянен мениджър, който ще направи прехода на отбора към позициите, които интересуват новите собственици.

Челси прегази Норич със 7:0 в последния кръг преди да отстрани и Саутхемптън през седмицата от Купата на лигата. С пет поредни победи на всички фронтове, тимът на Томас Тухел изглежда като перфектно смазана машина.

Откъм състави, при домакините наказан остава Джонджо Шелви, докато контузени са Дъмет, Дубравка и Удман. Греъм Сунес изглежда остана със схемата 5-3-2 от Брус, като изненадващо заложи на Емил Крафт и Райън Фрейзър като титуляри.

Томас Тухел започва да има някои проблеми в състава си, като редица играчи трябва да преминат прегледи преди срещата. Под въпрос са Лукаку, Вернер, Канте, Азпиликуета, Лофтъс-Чийк и Кристенсен, като със сигурност контузен остава Пулисич.

Челси има 5 победи в последните 6 кръга, както и 5 победи в последните 6 мача с Нюкасъл. "Свраките" нямат победа в 9 мача от Висшата лига, като с 5 загуби са предпоследни в класирането и само Норич се представя по-лошо.

Прогноза: Нюкасъл Юнайтед - Челси 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Азпиликуета
Силва
Рудигер
Джеймс
Ковачич
Жоржиньо
Чулиел
Маунт
Хаверц
Одой
Сен-Максимен
Уилсън
Ричи
Алмирон
Хайден
Лонгстаф
Манкийо
Кларк
Ласелъс
Крафт
   
Дарлоу
 
Нюкасъл (Греъм Джоунс)

Обоснована прогноза: Нюкасъл - Челси 0:3

  Сподели
331