Ман Сити ще се върне към победите


И. Ангелов

Ман Сити ще се върне към победите

Манчестър Сити - Кристъл Палас
Стадион: Етихад
Дата: 30.10.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Манчестър Сити се намираше в поредица от 3 поредни победи, в които вкара 11 гола, и през седмицата тимът макар и малко отслабен, отстъпи на Уест Хем в Купата на лигата. Това стана след дузпи, в които фаворитът на публиката Фил Фоден сбърка за своите.

Кристъл Палас има 4 поредни равенства, като последното от тях бе миналата седмица срещу Нюкасъл Юнайтед 1:1. В състава тук ще видим Вилфред Заха след като наскоро той се завърна в строя, като с травми са Еберечи Езе и Нейтън Фъргюсън.

При Ман Сити Феран Торес продължава да липсва с дългосрочната си травма, докато Менди има проблем със закона. Рахим Стърлинг се върна в състава през седмицата, но той загуби статута си на титуляр след идването на Джак Грилиш.

Манчестър Сити запази 5 сухи мрежи поред у дома във Висшата лига. В последните 8 визити на Кристъл Палас тук тимът си тръгна с поне 2 гола във вратата си от Ман Сити. По най-малко толкова допусна Палас и в последните си 6 гостувания изобщо. Миналата година Сити надви Палас и в двата мача между отборите, а до момента "гражданите" не са допуснали гол у дома в кампанията, което ги прави тежък фаворит.

Прогноза: Манчестър Сити - Кристъл Палас 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Кристъл Палас (Патрик Виейра)
 
Гуайта
   
Андерсен
Гуехи
Уорд
Мичел
Галахър
Миливойевич
МакАртър
Олисе
Бентеке
Заха
Грилиш
Фоден
Жезус
Силва
Родри
Брюйне
Кансело
Уокър
Лапорте
Диаш
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Кристъл Палас 3:0

  Сподели
348