Челси ще стигне 1/4 финал през Саутхемптън


И. Ангелов

Челси ще стигне 1/4 финал през Саутхемптън

Челси - Саутхемптън
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 26.10.2021 г.
Час: 21:45 ч.

Челси се намира в изключителна форма и доказа това с четвъртата си поредна победа и 7:0 над Норич Сити в събота. По-рано през октомври "сините" вече срещнаха Саутхемптън и спечелиха с 3:1, което прави домакините тежки фаворити за продължаване през осминафиналите на Купата на лигата.

"Светците" спечелиха минимално срещу Лийдс и последваха този резултат през уикенда с 2:2 срещу Бърнли. Това бе моментален отговор на двете загуби поред преди това. Тимът обаче продължава да не може да разчита на най-добрия си играч в лицето на Джеймс Уорд-Прауз, който е наказан.

Освен Уорд-Прауз за гостите ще липсва Армандо Броха, който не може да играе срещу собствения отбор, докато Джак Стивънс е с контузия.

При Челси с проблеми са Вернер, Лукаку, Пулисич и Канте. Очаква се Томас Тухел да даде шанс на втория си отбор в това състезание и може да видим имена като Саул Нигес, Рубен Лофтъс-Чийк и Рос Баркли да получат възможности.

Единственият човек, вкарал гол на Челси насред последните 4 мача на тима е именно наказания капитан на гостите Уорд-Прауз. В отсъствие на най-важния човек задачата на домакините се улеснява доста.

Прогноза: Челси - Саутхемптън 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Саутхемптън (Ралф Хазенхютъл)
 
Форстър
   
Лянко
Салису
Валери
Перо
Ромеу
Диало
Уолкът
Тела
Редмънд
Адамс
Зиеч
Хаверц
Одой
Саул
Чийк
Баркли
Алонсо
Азпиликуета
Сар
Кристенсен
   
Кепа
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Саутхемптън 3:0

  Сподели
352