Ман Сити ще спечели в Брайтън


И. Ангелов

Ман Сити ще спечели в Брайтън

Брайтън - Манчестър Сити
Стадион: Фалмър Стейдиъм
Дата: 23.10.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Брайтън няма загуба в последните си шест срещи и в 4 от тях видяхме сухи мрежи. Последните два резултата на тима в лигата бяха нулеви равенства с Арсенал и Норич, но тук идва противник с по-голям атакуващ потенциал.

Манчестър Сити показа класата си през седмицата в Шампионска лига, където разби Клуб Брюж с 5:1 на гости. Без загуба в 7 мача във Висшата лига (или точно от първия кръг срещу Тотнъм), предполага се, че тук формата на гостите ще продължи. В тези 7 срещи без загуба Сити запази 6 сухи мрежи.

Откъм състави, при домакините със здравословни проблеми са Дани Уелбек, Стивън Алзате и Адам Уебстър. Ив Бисума изненадващо бе резерва последно въпреки че се предполагаше край на кариерата му в клуба.

Пеп Гуардиола няма да разчита на Феран Торес в близкото бъдеще, докато Бенджамин Менди продължава да има проблеми със закона. През седмицата резерви бяха Гюндоган и Жезус, които може да се върнат в тима. Опции на мястото на Торес са Фоден и Стърлинг.

В последните 4 гостувания в Брайтън Ман Сити вкара поне по 2 гола. Миналата година Брайтън спечели този мач, но фаворитите са гостите.

Прогноза: Брайтън - Манчестър Сити 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Лапорте
Уокър
Кансело
Брюйне
Родри
Силва
Жезус
Фоден
Грилиш
Тросар
Мопе
Кукурела
Лалана
Бисума
Грос
Фелтман
Бърн
Дънк
Дъфи
   
Санчез
 
Брайтън (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Брайтън - Ман Сити 0:2

  Сподели
326