Челси ще прегази и Норич през уикенда


И. Ангелов

Челси ще прегази и Норич през уикенда

Челси - Норич Сити
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 23.10.2021 г.
Час: 14:30 ч.

Челси разби Малмьо с 4:0 в Шампионска лига и с настроение ще се завърне във Висшата лига през уикенда. Лошите новини от тази последна победа са обаче контузиите за Ромелу Лукаку и Тимо Вернер, като двамата бяха заменени през първото полувреме принудително.

Норич няма победа в 18 поредни мача в лигата, но представянията на тима се подобряват, поне по отношение на играта. В последните два кръга видяхме 0:0 с Бърнли и Брайтън, над което гостите ще искат да градят.

Откъм състави, освен Лукаку и Вернер с проблем за Челси е само Пулисич. Очакват се размествания и в защитата след като през седмицата Тиаго се върна в игра, а в този вал Томас Тухел разполага с огромен брой играчи.

"Канарчетата" няма да могат да разчитат на Били Гилмор в този мач поради условията на наема му от Челси. Контузен остава Зимерман, докато Кантуел, Плачета и Байръм са под въпрос.

Челси не загуби в 17 поредни срещи с Норич във всички състезания. Любопитно е, че в последните 4 мача между тези отбори на "Стамфорд Бридж" "Сините" не успяха да вкарат по повече от 1 гол. Въпреки това феновете ще очакват рутинна победа подобно на тази през седмицата.

Прогноза: Челси - Норич 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Норич (Даниел Фарке)
 
Крул
   
Кабак
Ханли
Гибсън
Арънс
Мелоу
Норман
МакЛийн
Джанулис
Саржент
Пуки
Лофтъс-Чийк
Хаверц
Маунт
Алонсо
Жоржиньо
Канте
Джеймс
Рудигер
Кристенсен
Чалоба
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Норич 3:0

  Сподели
374