Лестър ще задържи Ман Юнайтед


И. Ангелов

Лестър ще задържи Ман Юнайтед

Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
Стадион: Кинг Пауър Стейдиъм
Дата: 16.10.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Лестър Сити направи изненадващо слаб старт на кампанията си със само 2 победи от първите 7 кръга. Все още тимът се затруднява да създава положения и твърде лесно получава такива от противниците си.

Манчестър Юнайтед страда от подобен синдром и в момента идват поредица от тежки мачове за момчетата на Оле Гунар Солскяер, чиято позиция започна да се разклаща. Юнайтед има само 2 победи в последните 6 мача и сега ключовият Рафаел Варан се контузи.

Освен опитният защитник за тази среща ще липсват Фред и Кавани поради пътуванията до националните си отбори. Диало, Магуайър и Рашфорд са поставени под въпрос, като последният от скоро тренира с тима и може да се завърне в игра много скоро.

При Лестър контузени остават Джъстин, Фофана и Ндиди, като Джони Евънс е под въпрос. Това са все играчи с дефанзивни функции.

Манчестър Юнайтед няма загуба в 29 поредни мача във Висшата лига. Лестър обаче вкара по най-малко 2 гола на Юнайтед в последните им 3 мача поред. Лестър и допусна поне по 2 във вратата си в 3 поредни кръга в лигата.

Джейми Варди има 6 гола в 7-те си срещи този сезон и вероятно няма търпение да се изправи срещу отслабена защита на противника. Това ще е моментът му да прекъсне сушата от 5 мача срещу "червените дяволи". 

Прогноза: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Баили
Линдельоф
Бисака
Шоу
МакТоминей
Погба
Гринууд
Бруно
Санчо
Роналдо
Варди
Ихеаначо
Барнс
Лукман
Тилеманс
Чаудъри
Бертран
Перейра
Сьоюнджу
Еванс
   
Шмайхел
 
Лестър Сити (Брендан Роджърс)

Обоснована прогноза: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед

  Сподели
555