Челси ще се справи със Саутхемптън


И. Ангелов

Челси ще се справи със Саутхемптън

Челси - Саутхемптън
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 02.10.2021 г.
Час: 17:00 ч.

Челси загуби два поредни мача, и макар това да стана срещу противници като Манчестър Сити и Ювентус, притеснително е че тимът има само 1 точен удар за тези два мача. 

Саутхемптън бе на поредица от три равенства, а след това имаше нужда от дузпи за да надвие Шефилд Юнайтед от Чемпиъншип в Купата на лигата, преди загуба от Уулвс в първенството с 1:0. Формата на "светците" е далеч от перфектна, но някак тимът задържа по-рано Манчестър Сити и Юнайтед, което показва подобрение срещу големите съперници.

Откъм състави, при домакините Нголо Канте се разболя от коронавирус и пропуска заедно с контузения Кристиан Пулисич. Мейсън Маунт и Рийс Джеймс са под въпрос. При гостите контузии лекуват Стивънс и Смолбоун, а под въпрос са още Уолкът и Армстронг. Саутхемптън закупи крайния си бранител Валентино Ливраменто именно от Челси и младежът бързо стана фаворит на публиката, като ще е мотивиран срещу бившия отбор.

Саутхемптън не успя да вкара в последните 3 кръга и няма победа в 8 поред като гост в лигата. Челси няма загуба в 11 от последните 12 мача срещу Саутхемптън във всички състезания. "Сините" не са губили 3 поредни мача от 2015 година насам, като не се очаква това да стане сега.

Прогноза: Челси - Саутхемптън 2:0

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Саутхемптън (Ралф Хазенхютъл)
 
МакКарти
   
Беднарек
Салису
Ливраменто
Уокър-Питърс
Ромеу
Уорд-Прауз
Елионоси
Дженепо
Адамс
Армстронг
Маунт
Лукаку
Зиеч
Алонсо
Жоржиньо
Ковачич
Азпиликуета
Рудигер
Кристенсен
Чалоба
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - Саутхемптън 2:0

  Сподели
621