Челси ще вземе дербито с Тотнъм


И. Ангелов

Челси ще вземе дербито с Тотнъм

Тотнъм - Челси 
Стадион: Тотнъм Хотспър Стейдиъм
Дата: 19.09.2021 г.
Час: 18:30 ч.

Тотнъм изненадващо загуби 100%-товия си старт на сезона в неделя срещу Кристъл Палас и така предаде първото място. С второ поредно лондонско дерби на този стадион домакините трябва да покажат голяма мотивация.

Челси продължава без загуба в кампанията и след Шампионска лига през седмицата, където Зенит бе победен минимално. Този успех идва след 3:0 над Астън Вила в английската Висша лига. "Сините" не загубиха последните 3 пътувания до Тотнъм, като спечелиха 2 от тях и ще целят поддържане на добрия рекорд.

Откъм състави, при домакините Джапнет Танганга е с наказание след изгонването срещу Палас. Ерик Дайър е под въпрос и това може да донесе дебют на Кристиан Ромеро до Давинсон Санчез. Стивън Бергвайн напусна накуцвайки в първото полувреме с Рен в четвъртък, което може да го извади от мача. Под въпрос са още Лукас Моура и Сон.

Нголо Канте пропусна срещата на Челси през седмицата и е под въпрос. Кристиан Пулисич е единственият човек с травма за Томас Тухел. Рийс Джеймс изтърпя наказание и ще може да започне отново. В ШЛ видяхме Хаким Зиеч като титуляр, който отново може да предаде мястото си на Кай Хаверц.

Тотнъм спечели 5 от последните си 6 мача у дома в лигата. Челси избегна загуба от Тотнъм в 9 поредни мача. Като гост тимът на Томас Тухел няма загуба в 10 от последните 11 в лигата.

Прогноза: Тотнъм - Челси 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Азпиликуета
Кристенсен
Рудигер
Джеймс
Ковачич
Жоржиньо
Алонсо
Маунт
Лукаку
Хаверц
Сон
Кейн
Али
Ндомбеле
Скип
Хьойберг
Регилон
Роял
Ромеро
Санчез
   
Лорис
 
Тотнъм (Нуно Санто)

Обоснована прогноза: Тотнъм - Челси 0:2

  Сподели
463