Ман Юнайтед ще се поправя срещу Уулвс


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се поправя срещу Уулвс

Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Юнайтед
Стадион: Молиню
Дата: 29.08.2021 г.
Час: 18:30 ч.

Уулвс постигна първата си победа при Бруно Лаге като мениджър през седмицата в Купата на лигата след 4:0 над Нотингам Форест. Във Висшата лига обаче той загуби първите си две срещи с по 1:0 от Лестър Сити и Тотнъм, срещу които реално не се очакваха огромни постижения.

Манчестър Юнайтед започна силно сезона срещу Лийдс и след това направи само 1:1 със Саутхемптън, което отново провокира медиите да говорят за изхарчените средства и липсата на злато. Равенството обаче доведе тима до изравняване на рекорда им от 27 мача във Висшата лига без загуба, който сега може да бъде и подобрен.

Откъм състави, при домакините проблеми не липсват и контузени са Педро Нето, Джони, Уили Боли, Йерсон Москера и Юго Буено. Даниел Поденс се върна в игра през седмицата след отсъствие. Адама Траоре показва добра игра в нападение, но головете му липсват за момента, а и той се свързва с трансфер в Тотнъм, където щафетата пое бившият мениджър на Уулвс Нуно Санто.

При Юнайтед продължават да липсват контузените Маркъс Рашфорд и Алекс Телес. Скот МакТоминей е под въпрос след като бе обявено, че няма да може да участва с националния си отбор в идните срещи. Кавани тренира цяла седмица и може да заеме мястото на Марсиал в нападение, след като французинът разочарова срещу Саутхемптън. Предполага се, че скоро ще видим в игра и Дони ван де Бек, който може да заеме мястото на също разочаровалия Неманя Матич. Дийн Хендерсън се възстанови от коронавирус, но изглежда Де Хеа ще бъде номер 1 за сезона за момента.

Джейдън Санчо се появи на няколко пъти като резерва за Юнайтед без да впечатли особено. Очаква се дебютът на Рафаел Варан, и това може да се случи тук след като той тренира с тима повече от седмица.

Уулвс загуби последните си 5 срещи във Висшата лига, последните 4 от тях с по 1 гол разлика. Юнайтед няма загуба от дълго време и е фаворит за спечелването, като тимът ще цели да се реабилитира пред феновете за разочарованието в последния кръг.

Прогноза: Уулвърхемптън Уондърърс - Манчестър Юнайтед 1:2

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Варан
Магуайър
Бисака
Шоу
Бек
Фред
Гринууд
Бруно
Погба
Кавани
Траоре
Хименес
Тринкао
Марсал
Мутиньо
Невеш
Ховер
Саис
Коади
Килман
   
Са
 
Уулвс (Бруно Лаге)

Обоснована прогноза: Уулвс - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
457