Червените дяволи ще накажат Светците


И. Ангелов

Червените дяволи ще накажат Светците

Саутхемптън - Манчестър Юнайтед
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 22.08.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Саутхемптън тръгна добре в първия кръг от Висшата лига и поведе срещу Евертън, но след това допусна обрат и загуба с 3:1. 

Манчестър Юнайтед ще е преизпълнен с увереност след изключителното представяне в дербито с Лийдс на старта и победата с 5:1. В срещата талисманът Бруно Фернандеш вкара хетрик а Пол Погба осигури 4 асистенции, подобрявайки редица свои показатели от миналия сезон в само един мач. "Сейнт Мерис" обаче се оказва трудна дестинация за Юнайтед, който в последните 6 мача не загуби, но спечели само 3 пъти и то с по 1 гол разлика.

Откъм състави, при домакините Джеймс Уорд-Прауз преодоля проблем в коляното и бе на линия за първия кръг. Адам Армстронг дебютира с гол миналия уикенд и даде надежда животът след Дани Ингс да продължи добре след като звездата напусна за Астън Вила. Смолбоун и МакКуин са контузени.

Манчестър Юнайтед представи Рафаел Варан преди първия кръг пред публиката, и той може да се появи или поне да е резерва тук. Другото голямо попълнение от лятото Джейдън Санчо записа участие като се появи от пейката срещу Лийдс. Единсон Кавани бе в изолация и може отново да е извън тима, но в отсъствието му Мейсън Гринууд даде голяма заявка за титуляр с гол и прекрасна игра. 

Джеси Лингард се възстанови от коронавирус, но Рашфорд, Телес, Хендерсън и Джоунс остават аут с проблеми. Баили и Диало са на линия след олимпийските игри. Вероятно е Дан Джеймс да загуби мястото си след посредствен двубой на старта, като Марсиал или Санчо да стартират по крилото.

Манчестър Юнайтед няма загуба в 26 поредни срещи като гост в лигата. Саутхемптън има 3 поредни загуби в лигата и в тях допусна поне по 2 гола. С оглед формата на двата отбора, очаква се резултатен успех за гостите в този случай.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Фред
Санчо
Бруно
Погба
Гринууд
Армстронг
Адамс
Дженепо
Армстронг
Ромеу
Уорд-Прауз
Перо
Уокър-Питърс
Салису
Беднарек
   
МакКарти
 
Саутхемптън (Ралф Хазенхютъл)

Обоснована прогноза: Саутхемптън - Манчестър Юнайтед 1:3

  Сподели
472