Тотнъм няма да успее да измести Сити от третото място


П. Пенков

Тотнъм няма да успее да измести Сити от третото място

Блекпул - Тотнъм
Стадион: "Блумфийлд Роуд", Блекпул
Дата: 22.02.2011
Час: 22:00
Съдия: Крис Фой

Във вторник от 22:00 часа българско време Блекпул и Тотнъм се изправят един срещу друг на "Блуумфийлд Роуд", в отложен двубой от английската Висша лига. Новаците продължават с лошото си представяне, като в последните си 5 срещи регистираха 1 равенство и 4 загуби. В момента мандарините заемат 16-та позиция във временното класиране с актив от 29 точки, само на 2 пункта от Уигън, който се намира в зоната на изпадащите. Преди седмици съставът на Йън Холоуей измъкна точка при домакинството си на Астън Вила, завършило при резултат 1:1. Въпреки спеленената точка, мениджърът остана недоволен от представянето на играчите си, като заяви, че има сериозни опасения около оставането на Блекпул в елита и през следващата кампания.

Мениджърът на Блекпул Йън Холоуей няма да може да разчита на доста свои играчи за срещата с Тотнъм. Халфът Елиът Гранден, който рано беше заменен при равенството с Вила, премина допълнителни прегледи, които остановиха, че страда от разтежение, така че със сигурност остава аут за срещата. Стивън Крейни отново ще отсъства, поради болки в глезена, докато Брет Ормерод и Гари Тейлър-Флетчър страда от разтежение. Пол Рачубка е аут с болки в коляното си, а Мат Жилкс работи върху физическата си форма. Нападателят Сергей Корниленка е все още на седмица от завръщането си в игра, а януарското попълнение Салахедин Сбай е готов да играе, като вероятно ще си партнира с Гранден.

Съперникът им Тотнъм има реален шанс, при успех срещу Блекпул, да измести Манчестър Сити от третото място. В момента шпорите са четвърти във временното подреждане с актив от 47 точки, само на 2 точки от гржданите. Преди седмица съставът на Хари Реднап записа 13-та си победа през настоящата кампания, след като победи с минималното 2:1 при гостуването си на Съндърланд в среща от 26-я кръг в английската Висша лига. През седмицата, в двубой от осминафиналната фаза на Шампионската лига, Тотнъм спечели визитата си на Милан, като така повиши шансовете си за реванша на "Уайт Харт Лейн".

Рафаел ван дер Ваарт получи контузия в прасеца, по време на тренировка в неделя, като вероятно ще пропусне гостуването на мандарините. Само две седмици след операцията на апендицит си, Лука Модрич ще може да се включи в игра, докато Ведран Чорлука и Джонатън Уудгейт получиха контузии на "Сан Сиро" и няма да играят. Гарет Бейл, Ледли Кинг, Йонес Кабул и Том Хъдълстоун са също аут, а Джермейн Джинас се завръща, след като пропусна мача от Шампионската лига, поради наказание.

Прогноза: Блекпул - Тотнъм 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Блекпул:

22 януари Блекпул - Съндърланд 1:2 (Висша лига)
25 януари Блекпул - Манчестър Юнайтед 2:3 (Висша лига)
02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
05 февруари Евъртън - Блекпул 5:3 (Висша лига)
12 февруари Блекпул - Астън Вила 1:1 (Висша лига)

Тотнъм:

30 януари Фулъм - Тотнъм 4:0 (ФА Къп)
02 февруари Блекбърн - Тотнъм 0:1 (Висша лига)
05 февруари Тотнъм - Болтън 2:1 (Висша лига)
12 февруари Съндърланд - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
15 февруари Милан - Тотнъм 0:1 (Шампионска лига)


Досегашни срещи:

Блекпул - Тотнъм

37 мача
8 победи за Блекпул
8 равенства
21 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 74:44 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Блекпул - 4.50
Равен - 4.00
Тотнъм - 1.72

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
131