Уест Бромич и Уест Хем ще си поделят по точка


П. Пенков

Уест Бромич и Уест Хем ще си поделят по точка

Уест Бромич - Уест Хем
Стадион: "Дъ Хауторнс", Уест Бромич
Дата: 12.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Лий Мейсън

Отборите на Уест Бромич Албиън и Уест Хем Юнайтед се изправят един срещу в среща от съботния ден от 27-я кръг от английската Висша лига. Домакините са 17-ти във временното подреждане, като имат равен актив от точки (26) с 18-я Уигън, който заема позиция в зоната на изпадащите. Преди седмици Уест Бромич регистираха 13-та си загуба през настоящата кампания, като загубиха с класическото 3:0 при визитата си на Манчестър Сити, което беше последния двубой от бившия мениджър на тима Роберто Ди Матео, който беше заменен от Рой Ходжсън.

Уест Бромич няма проблеми с новоконтузени футболисити преди срещата с чуковете. Марек Чех е почти възстановен от контузията в слабините си, докато Грейъм Доранс, който не успя да се включи в контролата на Шотландия срещу Северна Ирландия, трябва да се е оттърсил от контузията в глезена си.

Съперникът им Уест Хем преди седмица загуби за 12-ти път през кампанията, като това се случи при домакинството им на Бирмингам. Така след обещаваща победа в началото на месеца с 3:1 срещу Блекпул, която вдъхна надежда на феновете, чуковете отново се провалиха по пътя към целта си. Но за сметка на това, Уест Хем получи добра новина през седмицата, според която тима победи Тотнъм в надпреварата за получаването на Олимпийския стадион в Лондон, като така чуковете получават ключевете за стадиона.

Контузеният Роби Кийн ще премине късен фитнес тест, който да определи състоянието му след прекарана контузия в прасеца. Джеймс Томкинс и Матю Ъпсън са под съмнение, а Мануел да Коща е на линия, след като отсъства в продължение на 4 месеца с контузия в глезена. Дългосрочно отсъстващия Томас Хитзсбергер игра около час за резервния отбор през тази седмица, но вероятно няма да си рискува със състоянието му.

Прогноза: Уест Бромич - Уест Хем 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Бромич:

08 януари Рединг - Уест Бромич 1:0 (ФА Къп)
15 януари Уест Бромич - Блекпул 3:2 (Висша лига)
23 януари Блекбърн - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)
01 февруари Уест Бромич - Уигън 2:2 (Висша лига)
05 февруари Манчестър Сити - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)

Уест Хем:

22 януари Евъртън - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
26 януари Бирмингам - Уест Хем 3:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
30 януари Уест Хем - Нотингам Форест 3:2 (ФА Къп)
02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)
06 февруари Уест Хем - Бирмингам 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Бромич - Уест Хем

61 мача
28 победи за Уест Бромич
10 равенства
23 победи за Уест Хем
Голова Разлика: 99:92 за Уест Бромич


Коефициенти от bet365:
Уест Бромич - 1.90
Равен - 3.60
Уест Хем - 4.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
211