Ман Юнайтед ще спечели в Лийдс


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще спечели в Лийдс

Лийдс Юнайтед - Манчестър Юнайтед
Стадион: Еланд Роуд
Дата: 25.04.2021 г.
Час: 16:00 ч.

Лийдс се намира в по-добро състояние от последната среща между двата тима, когато загуби с 6:2. Сега домакините нямат загуба в 5 мача, в процеса победиха и лидера Манчестър Сити, като го направиха с човек по-малко на терена, и постигнаха равенства с Челси и Ливърпул.

Манчестър Юнайтед се намира на победна серия от 5 мача и загубата липсва от 12 кръга. "Червените дяволи" нямат загуба на гости от повече от година, от януари 2020 г. Със сигурност ако имаше привърженици тук те биха изиграли роля в голямото дерби, а липсата им е в полза на най-добрия гост за годината.

Откъм състави, голям удар за домакините ще бъде липсата на Рафиня, който се контузи в последната среща, и който може да се окаже в лагера на противника с трансфер през лятото. Купър е наказан в защитата, Родриго е контузен и Форшоу е под въпрос.

При гостите контузени остават Марсиал и Джоунс, като Баили е под въпрос. 

Това е първо гостуване на Манчестър Юнайтед на "Еланд Роуд" от 2003 г. кгоато късен гол на Рой Кийн донесе победата на гостите. Сега поредицата от мачове като гост в лигата без загуба са 23. В последните 3 кръга "червените дяволи" вкарваха поне по 2 гола на съперниците си, но Лийдс също е в много добра форма и ще играе в типичния си стил в търсене на победа.

Прогноза: Лийдс Юнайтед - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хендерсън
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Фред
Гринууд
Бруно
Погба
Кавани
Бамфорд
Харисън
Робертс
Коста
Далас
Филипс
Алиоски
Ейлинг
Стрюйх
Лоренте
   
Меслие
 
Лийдс (Марсело Биелса)

Обоснована прогноза: Лийдс - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
339