И Астън Вила няма да спре Ман Сити


И. Ангелов

И Астън Вила няма да спре Ман Сити

Астън Вила - Манчестър Сити
Стадион: Вила Парк
Дата: 21.04.2021 г.
Час: 22:15 ч.

Астън Вила не е играла официален мач от 11 дни преди този мач, но програмата до края на сезона изглежда много тежка. "Виланите" имат само 1 победа в последните 6 мача в лигата, и статистиката срещу Ман Сити сочи липса на победа в кое да е състезание от 2013 година насам, вече 10 срещи поред.

Манчестър Сити се сбогува с мечтата да спечели всички 4 състезания в които участва, след като отслаби състава си в полуфинала на ФА Къп с Челси и напусна състезанието след загуба 1:0. След тази среща предстои финал в Купата на лигата срещу Тотнъм, който точно уволни мениджъра си. Последната среща в лигата пък изненадващо бе загубена срещу 10 човека от Лийдс.

До преди около седмица изглеждаше невъзможно Сити да бъде предизвикан от който и да било отбор в Европа, но въпросителните в посока Пеп Гуардиола се повдигат, особено и след обявяването на Суперлигата на големите отбори от топ първенствата. Сега Шампионска лига е отложена до разрешаване на този казус, а именно там Сити хвърляше основни играчи и сили, докато отслабваше тима за останалите състезания.

Откъм състави, при домакините ключовият Джак Грилиш е контузен, като и сезонът за основния нападател Трезеге приключи. Под въпрос са Сансон и Уесли. 

Пеп Гуардиола отново няма да разчита на Серхио Агуеро поради травма, а последно и Кевин Де Брюйне напусна контузен на полувремето и сега състоянието му не е ясно.

Манчестър Сити има 9 поредни победи като гост в лигата. В последните 6 мача с Астън Вила "гражданите" вкараха поне по 2 гола и спечелиха всеки един. В 5 от последните 7 като гост в лигата Сити не допусна гол във вратата си.

Прогноза: Астън Вила - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Уокър
Зинченко
Силва
Фернандиньо
Гюндоган
Марез
Фоден
Стърлинг
Уоткинс
Гази
МакГин
Траоре
Луиз
Накамба
Таргет
Кеш
Мингс
Конса
   
Мартинез
 
Астън Вила (Дийн Смит)

Обоснована прогноза: Астън Вила - Ман Сити 0:3

  Сподели
523