Чуковете ще търсят трите точки срещу Бирмингам


П. Пенков

Чуковете ще търсят трите точки срещу Бирмингам

Уест Хем - Бирмингам
Стадион: "Болейн Граунд", Лондон
Дата: 06.02.2011
Час: 15:30
Съдия: Крис Фой

В първи двубой от неделния ден от 26-я кръг от английската Висша лига, Уест Хем приема Бирмингам на стадион "Болейн Граунд". Домакините водени от Аврам Грант продължават да заемат позиция в зоната на изпадащите, като през януарския трансферен прозорец си осигуриха услугите на нападателя на Селтик - Роби Кийн. Това се отрази върху увереността на чуковете, които започнаха новия месец с победа с 3:1 при гостуването си на Блекпул. Освен това Уест Хем продължиха участието си в турнира ФА Къп, след като в четвъртия кръг отстраниха Нотингам Форест с 3:2.

Мениджърът на тима Аврам Грант заяви, че ще проследи състоянието на Фредерик Пикион и Карлтън Коул преди да вземе решение относно състата, с който ще излезе срещу Бирмингам. Джак Колисън и Томас Хитзбергер продължават възстановяването си от дългосрочни контузии, докато Ману Да Коща игра около час за резервния отбор през тази седмица, като така се върна в игра след контузията в глезена, която получи през октомври при двубоя с Арсенал.

Съперникът им Бирмингам се намира само на позиция над чуковете, като двата отбора притежават еднакъв актив от точки. Съставът на Алекс Маклийш регистира равенство в последни си изигран мач от Висшата лига. Бирмингам се добра до равенство 2:2 при домакинството си на Манчестър Сити и така попречи на Сити да доближи още повече лидера във временното класиране - Манчестър Юнайтед. Освен това Бирмингам продължи в петия кръг от наппредварата ФА Къп, след като победи Ковънтри с 3:2 над стадион "Сейтн Аднрюс", като така си осигури участие в следващия кръг на турнира.

Нападателя Камерън Джером, халфа Бари Фъргюсън и централния бранител Роджър Джонсън продължават да се възстановяват от травмите си. Джонсън не успя да вземе участие в тренировките на тима преди двубоя със Сити, но се бори цели 90 минути. Ако болките му отново се появят, то менижъра ще заложи на новото попълнение Къртис Дейвис.

Прогноза: Уест Хем - Бирмингам 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уест Хем:

15 януари Уест Хем - Арсенал 0:3 (Висша лига)
22 януари Евъртън - Уест Хем 2:2 (Висша лига)
26 януари Бирмингам - Уест Хем 3:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
30 януари Уест Хем - Нотингам Форест 3:2 (ФА Къп)
02 февруари Блекпул - Уест Хем 1:3 (Висша лига)

Бирмингам:

16 януари Бирмингам - Астън Вила 1:1 (Висша лига)
22 януари Манчестър Юнайтед - Бирмингам 5:0 (Висша лига)
26 януари Бирмингам - Уест Хем 3:1 сл. прод. (Карлинг Къп)
29 януари Бирмингам - Ковънтри 3:2 (ФА Къп)
02 февруари Бирмингам - Манчестър Сити 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уест Хем - Бирмингам

63 мача
23 победи за Уест Хем
15 равенства
25 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 103:95 за Уест Хем


Коефициенти от bet365:
Уест Хем - 2.00
Равен - 3.50
Бирмингам - 3.75

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
125