Ман Юнайтед ще се справи с Бърнли на Олд Трафорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи с Бърнли на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед - Бърнли
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 18.04.2021 г.
Час: 18:00 ч.

През миналия уикенд Манчестър Юнайтед направи голяма крачка към гарантиране на второто място във Висшата лига, след като Лестър Сити загуби, а "червените дяволи" надвиха Тотнъм. Победа тук би означавала и съкращаване на дистанцията до лидера Манчестър Сити на 8 точки. Не е особено вероятно "гражданите" да загубят преднината си до края на кампанията, но математически лигата остава отворена за момента.

Бърнли загуби в последните два кръга, от Саутхемптън и Нюкасъл, и засега остава на 7 точки над опасната зона. Шон Дайш ще е уверен в оцеляването на тима, а освен това статистиката показва, че в последните 4 визити до "Олд Трафорд" отборът му няма загуба, и той вкара голове в 2 от последните 3 гостувания. За последно Юнайтед надви Бърнли на този стадион когато нападател бе Робин ван Перси.

Откъм състави, за Юнайтед могат да се завърнат Хари Магуайър, Скот МакТоминей и Люк Шоу след като те бяха наказани за Гранада през седмицата. Ерик Баили също бе на линия тогава след коронавирус, но не взе участие. Маркъс Рашфорд получи почивка след като не бе на 100% и тук също е на линия. Марсиал и Фил Джоунс са контузени.

При гостите ключовият Ник Поуп преодоля травма в рамото и може да се върне на врата, но е под въпрос. На линия за неговото място е Бейли Пийкок-Фарел. Роби Брейди и Ашли Барнс са контузени, а Кевин Лонг също е под въпрос. 

Манчестър Юнайтед има 4 поредни победи в лигата. Срещу Бърнли "червените дяволи" не загубиха 11 от последните 12 мача между отборите. Бърнли обаче вкара по най-малко 2 пъти във вратата на Юнайтед в последните 3 визити на "Олд Трафорд".

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Бърнли 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Бърнли (Шон Дайш)
 
Поуп
   
Тарковски
Мий
Лоутън
Питерс
Браунхил
Уестууд
Гудмундсон
МакНийл
Ууд
Видра
Кавани
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
МакТоминей
Шоу
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хендерсън
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Бърнли 2:1

  Сподели
622