Блекбърн ще постигне минимален успех на DW Стейдиъм


П. Пенков

Блекбърн ще постигне минимален успех на DW Стейдиъм

Уигън - Блекбърн
Стадион: "DW Стейдиъм", Уигън
Дата: 05.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Майк Дийн

Уигън приема Блекбърн Роувърс на "DW Стейдиъм" в последна среща от съботния ден от 26-я кръг от английската Висша лига. Съставът на Роберто Мартинес зааема предпоследната 19-та позиция във временното класиране с 23 инкасирани точки, като досега са регистирали общо 4 победи, 11 равенства и 10 загуби, като на тима е нужна само една точка за да се измъкне от опасната зона. В предишният кръг от Висшата лига, Уигън постигна равенство 2:2 при визитата си на Уест Бромич, след като седмица преди това загуби у дома с 2:1 от гостуващия Астън Вила. Съставът на Роберто Мартинес ще се наложи да преиграва срещата от четвъртия кръг от турнира ФА Къп, след като регистира нулево равенство срещу Болтън.

Майнър Фигароа и Гарии Коулдуел могат да отсъстват от състава на Уигън за срещата с Блекбърн. Фигароа беше заменен по време на мача с Уест Бромич, поради разтежение, докато Коулдуел ще се подложи на хирургичекса намеса, поради счупената си брадичката. Антонио Алкарас остава аут, поради травма.

Блекбърн Роувърс е девети във временното подрежда с актив от 31 точки. През настоящата седмица съставът на Стив Кийн записа домакинска загуба с 1:0 от гостуващия Тотнъм. Само седмица по-рано розите победиха Уест Бромич с 2:0 на собствения си "Иууд Парк". Освен това Блекбърн загубиха шансове за спечелването на ФА Къп, след като отпаднаха с 3:1 от Астън Вила в четвъртия кръг на надпреварата.

Роке Санта Крус, Фил Джоунс и Гаел Живе ще отсъстват за Блекбърн. Санта Крус и Живе получи травми в слабините, докато Джоунс е аут до края на сезона, поради контузия в коляното получена по време на двубоя с Уест Хем през месец декември. Въпреки това, Джермейн Джоунс е на разположение на мениджъра Стив Кийн, след като се възстанови от травмата в гърба си, докато Брет Емертън е на линия, след като дълго време отсъства, поради участие с националния отбор на Австралия на турнира за Купата на Азия.

Прогноза: Уигън - Блекбърн 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Уигън:

15 януари Уигън - Фулъм 1:1 (Висша лига)
22 януари Арсенал - Уигън 3:0 (Висша лига)
25 януари Уигън - Астън Вила 1:2 (Висша лига)
29 януари Болтън - Уигън 0:0 (ФА Къп)
01 февруари Уест Бромич - Уигън 2:2 (Висша лига)

Блекбърн:

08 януари Блекбърн - Куинс Парк Рейнджърс 1:0 (ФА Къп)
15 януари Челси - Блекбърн 2:0 (Висша лига)
23 януари Блекбърн - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)
29 януари Астън Вила - Блекбърн 3:1 (ФА Къп)
02 февруари Блекбърн - Тотнъм 0:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Уигън - Блекбърн

11 мача
2 победи за Уигън
2 равенства
7 победи за Блекбърн
Голова Разлика: 22:14 за Блекбърн


Коефициенти от bet365:
Уигън - 2.50
Равен - 3.25
Блекбърн - 2.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
110