Болтън ще се окаже труден съперник за Тотнъм


П. Пенков

Болтън ще се окаже труден съперник за Тотнъм

Тотнъм - Болтън
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 05.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Марк Клатънбърг

Отборите на Тотнъм и Болтън се изправят един срещу друг в среща от 26-я кръг от английската Висша лига. Лондонските домакини са пети във временното класиране, като желаят шпорите желае да повторят успеха си от миналия сезон, като заемат място, което ще им осигури участие в Шампионската лига, но преди това трябва да настигнат четвъртия Челси, който е на три точки разлика от Тотнъм. По пътя си към тази цел съставът на Хари Реднап победи Блекбърн с 1:0 в мач от 25-я кръг от Висшата лига. Преди седмица Тотнъм отпадна от турнира ФА Къп, след като в четвъртия кръг на надпреварата загуби с 4:0 от Фулъм на "Крейвън Котидж".

Халфът на Тотнъм Стивън Пиенар е готов да се изправи срещу Болтън, след като успя да се възстанови от травмата в главата си, която не му позволи да играе срещу Блекбърн. Гарет Бейл все още е на седмица от пълното си възстановяване, докато капитана Майкъл Доусън се завърща в игра, след като изтърпя наказанието си. Ледли Кинг, Лука Модрич, Том Хъдълстоук и Йонес Кабул са аут, поради контузии.

Съперникът им Болтън заема сравнително добра позиция във временното подреждане, като съства на Оуен Койл е осми с актив от 33 точки. В началото на настоящия месец Тротърс постигнаха минимална победа с 1:0 при домакинството си на Уулвърхемптън и така повдигнаха увереността на тима, който няколко дни по-рано записа нулево равенство срещу Уигън в двубой от турнира ФА Къп, който ще трябва да се преиграе.

Нападателят Даниел Стъридж, който пристигна в Болтън под наем, ще се бори за титулярно място. Играчът на Челси отбеляза единството попадание при победата над вълците по време на своя дебют с фланелкста на Болтън, което го кара да се чувства уверен в титулярната си позиция. Лойд Самуел, Рикардо Гарднър, Джоуи О'Брайън и Шон Дейвис са близо до завръщането си в игра.

Прогноза: Тотнъм - Болтън 1:1

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

09 януари Тотнъм - Чарлтън 3:0 (ФА Къп)
16 януари Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
22 януари Нюкасъл - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
30 януари Фулъм - Тотнъм 4:0 (ФА Къп)
02 февруари Блекбърн - Тотнъм 0:1 (Висша лига)

Болтън:

08 януари Болтън - Йорк Сити 2:0 (ФА Къп)
15 януари Стоук Сити - Болтън 2:0 (Висша лига)
24 януари Болтън - Челси 0:4 (Висша лига)
29 януари Болтън - Уигън 0:0 (ФА Къп)
02 февруари Болтън - Уулвърхемптън 1:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Болтън

84 мача
36 победи за Тотнъм
15 равенства
33 победи за Болтън
Голова Разлика: 136:120 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 1.57
Равен - 4.00
Болтън - 6.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
276