Гражданите ще спечелят нови три точки срещу УБА


П. Пенков

Гражданите ще спечелят нови три точки срещу УБА

Манчестър Сити - Уест Бромич
Стадион: "Сити ъф Манчестър", Манчестър
Дата: 05.02.2011
Час: 17:00
Съдия: Мартин Аткинсън

Манчестър Сити приема Уест Бромич Албиън на стадион "Сити ъф Манчестър" в двубой от съботния ден от 26-я кръг на английската Висша лига. Съставът на Роберто Манчини заема третата позиция във временното класиране с актив от 46 точки, на 3 точки зад втория Арсенал и на цели 8 от лидера Манчестър Юнайтед. В началото на настоящата седмица Сити записа седмото си равенство през настоящата кампания, което беше второто поредно в рамките на няколко дена. Манчестър Сити не успя да постигне успех при гостуването си на Бирмингам, като двата отбора си разделиха по точка, след като завършиха наравно 2:2. Само два дни преди тази среща гражданите регистираха реми 1:1 при визитата си на Ност Каунти, като така се налага двубоя, от петия кръг от турнира ФА Къп, да бъде преигран.

Бранителят на Сити Мика Ричардс ще получи почивка и няма да играе срещу Бром. Ричардс беше откаран в болница, поради сътресени получена при сбълъсъка му с Найджъл де Йонг през средата на седмицата. Яя Туре се завръща, след като се излекува от инфекция в гърлото, докато Марио Балотели се очаква скоро да поднови тренировки. Адам Джонсън продължава да лекува контузия в глезена си.

Съперниците им Уест Бромич са 16-ти във временното подреждане, близо до опасната зона, от която ги дели само 2 точки разлика. В последните два кръга от Висшата лига Уест Бромич успя да спечели само една точка. В първия двубой те загубиха с 2:0 гостуването си на Блекбърн Роувърс, а седмица по-късно съставът на Роберто Ди Матео завърши наравно 2:2 у дома срещу гостуващия Уигън.

Добрата новина за Уест Бромич е, че състава отново ще може да разчита на нападателя си Петер Одеминге. Нигерийският национал се възстанови от травмата в глезена си, получена по време на равенството с Уигън в предишния кръг. Дроздовете могат да привестват в игра също и Грейъм Доран, Гонзало Яра и Марк Чех.

Прогноза: Манчестър Сити - Уест Бромич 2:0

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Сити:

15 януари Манчестър Сити - Уулвърхемптън 4:3 (Висша лига)
18 януари Манчестър Сити - Лестър 4:2 (ФА Къп)
22 януари Астън Вила - Манчестър Сити 1:0 (Висша лига)
30 януари Нотс Каунти - Манчестър Сити 1:1 (ФА Къп)
02 февруари Бирмингам - Манчестър Сити 2:2 (Висша лига)

Уест Бромич:

04 януари Фулъм - Уест Бромич 3:0 (Висша лига)
08 януари Рединг - Уест Бромич 1:0 (ФА Къп)
15 януари Уест Бромич - Блекпул 3:2 (Висша лига)
23 януари Блекбърн - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)
01 февруари Уест Бромич - Уигън 2:2 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Сити - Уест Бромич

109 мача
43 победи за Манчестър Сити
20 равенства
46 победи за Уест Бромич
Голова Разлика: 187:185 за Манчестър Сити


Коефициенти от bet365:
Манчестър Сити - 1.40
Равен - 4.50
Уест Бромич - 8.50

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
244