Челси ще победи на гости на Палас


И. Ангелов

Челси ще победи на гости на Палас

Кристъл Палас - Челси
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 10.04.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Кристъл Палас има само 1 загуба в последните 6 мача и в този период задържаха Манчестър Юнайтед и Евертън. Статистиката у дома обаче сочи 0 вкарани голове в 3 от последните 4 срещи, като противникът е един от най-добре представящите се в защита тази година.

Челси игра повече от час с човек по-малко в последния кръг, но и получи изненадващ брой голове от Уест Бром за 5:2. Все пак Тухел се поправи в Шампионска лига с 2:0 на гости на Порто и тимът е една крачка по-близо до полуфиналите на най-комерсиалното състезание. Сега целта топ 4 продължава в локалната Висша лига.

Откъм състави, при домакините Мамаду Сако и Уейн Хенеси са контузени. Мичи Батшуай не може да играе срещу собствения си клуб, а под въпрос са още МакКарти, Томкинс, Клайн, МакАртър и Фъргюсън.

При Челси само Тиаго Силва е с наказание след изгонването си. Томас Тухел има всички останали на разположение и ще може да използва ротацията за да запази свежестта в тима.

Челси има 6 поредни победи над Палас във всички турнири. В 5 от тях "сините" вкараха поне по 2 гола. Без загуба в 5 поредни гостувания фаворит е тимът на Тухел.

Прогноза: Кристъл Палас - Челси 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Азпиликуета
Зума
Рудигер
Одой
Ковачич
Канте
Алонсо
Зиеч
Жиру
Маунт
Заха
Бентеке
Езе
Аю
Ридевалд
Миливойевич
Анхолт
Уорд
Кейхил
Кояте
   
Гуайта
 
Кристъл Палас (Рой Ходжсън)

Обоснована прогноза: Кристъл Палас - Челси 0:2

  Сподели
275