Ман Юнайтед ще надвие Брайтън


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие Брайтън

Манчестър Юнайтед - Брайтън
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 04.04.2021 г.
Час: 21:30 ч.

Почивката за национални срещи дойде точно на време за Манчестър Юнайтед, но и в най-грешния момент за Брайтън. Юнайтед се намираше на предела на силите си след поредни високопрофилни мачове, които завършиха с поражение от Лестър Сити в четвърт-финалите на ФА Къп, докато Брайтън спечели два поредни мача в лигата точно преди паузата, и това се случи само за втори път в кампанията.

През септември двата тима изиграха интригуващ равностоен двубой, който завърши при 3:2 за Юнайтед, като и сега се очакват трудности за Оле Гунар Солскяер, чийто отбор не се намира в перфектно здраве.

Под въпрос за "червените дяволи" продължават да са всички нападатели - Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал, Мейсън Гринууд и Единсон Кавани. Със сигурност контузени са Мата и Джоунс. Голямо решение стои за избора на титулярния вратар на тима, след като колебливите действия по-рано в кампанията на Де Хеа, които той последва с отпуск поради раждане на дете, дадоха шанс на Дийн Хендерсън да впечатли с няколко прекрасни мача. 

Брайтън ще се надява Адам Уебстър да се върне в този двубой, но той е под въпрос заедно с Арън Конъли. Тарик Лампти, Соли Марч и Флорин Андоне пропускат с травми. Бившият стрелец на Юнайтед Дани Уелбек показва добра форма за гостите с голове и аситенции в поредни срещи, като той ще е решен да се докаже срещу отбора, който го е произвел.

В 4 поредни срещи между тези отбори Юнайтед вкара поне по 3 гола. Последните 5 мача между тях бяха спечелени от "червените дяволи". С 4 поредни сухи мрежи в лигата домакините са фаворитите. 

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Брайтън 3:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брайтън (Греъм Потър)
 
Санчес
   
Уайт
Дънк
Бърн
Грос
Бисума
Лалана
Модер
Тросар
Мопе
Уелбек
Марсиал
Погба
Бруно
Джеймс
Фред
МакТоминей
Шоу
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хендерсън
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Брайтън 3:1

  Сподели
516