Челси няма да има проблем с Уест Бром


И. Ангелов

Челси няма да има проблем с Уест Бром

Челси - Уест Бромич Албиън
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 03.04.2021 г.
Час: 14:30 ч.

Челси все още няма загуба в първите 10 мача на Томас Тухел в лигата, и през това време само Минамино успя да вкара във вратата на Менди, извън още един автогол. След идването на германеца "сините" изведнъж се превърнаха в претенденти за челните позиции в таблицата.

Уест Бромич Албиън се намира близо до дъното и при 9 срещи до края има 10 точки дистанция от безопасността. Задачата оцеляване, ако е постижима, вече изглежда много трудна и времето изтича за гостите.

Откъм състави, Челси ще се надява Тиаго Силва и Тами Ейбрахам да се завърнат готови за игра след паузата за национални срещи, където не участваха. Жоржиньо, Хъдсън-Одой и Канте са останалите, които са под въпрос.

При гостите само Киеран Гибс има травма, но той вече се съгласи да напусне клуба в посока Интер Маями, което вероятно ще ограничи изявите му до края на кампанията. Конър Галахър не може да участва за УБА поради условията на наема си, като вероятно на мястото му ще видим Роберт Снодграс.

Челси има 10 победи в последните 12 мача с Уест Бром във всички турнири. С 5 поредни сухи мрежи изглежда домакините са тежки фаворити. В последните 3 мача с УБА те вкараха поне по 3 гола, а гостите нямат успех в 13 от последните 14 мача в лигата на гости.

Прогноза: Челси - Уест Бромич Албиън 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

УБА (Сам Алърдайс)
 
Джонстън
   
Ажаи
Бартли
Фърлонг
Таунсенд
Найлс
Йокуслу
Перейра
Снодграс
Филипс
Диагне
Зиеч
Хаверц
Маунт
Алонсо
Ковачич
Жоржиньо
Одой
Рудигер
Кристенсен
Азпиликуета
   
Менди
 
Челси (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Челси - УБА 3:0

  Сподели
313