Ман Сити ще дръпне със 17 точки на върха


И. Ангелов

Ман Сити ще дръпне със 17 точки на върха

Лестър Сити - Манчестър Сити
Стадион: Кинг Пауър
Дата: 03.04.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Лестър Сити спечели три срещи поред преди почивката за национални срещи, като това включва и отстраняването на Манчестър Юнайтед от четвърт-финалите на ФА Къп. По-рано този сезон "лисиците" се разправиха с Ман Сити с 5:2, но и двата отбора в момента изглеждат коренно различно по форма и персонал.

Откакто загуби от Лестър, Манчестър Сити допусна само 15 гола в 28 мача в лигата. Пеп Гуардиола има нужда от само 5 победи за да гарантира титлата си тази година, и това при условие, че преследвачът Манчестър Юнайтед реди само успехи. Освен всичко целият отбор на гостите е в отлично здраве.

При домакините контузени са Джеймс Джъстин, Харви Барнс, Уес Морган и Ченгиз Юндер, докато Мадисън и Перейра са под въпрос. Бившият нападател на Ман Сити Келеши Ихеаначо вкара 7 гола в последните 4 мача и бе човекът във форма преди паузата.

Ман Сити спечели 17 от последните 18 мача в лигата. В 8 от последните 10 тимът и вкара поне по 2 гола. Очаква се "гражданите" да продължат от там, където спряха преди националните мачове.

Прогноза: Лестър Сити - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Уокър
Кансело
Брюйне
Родри
Гюндоган
Марез
Агуеро
Стърлинг
Ихеаначо
Варди
Мадисън
Перейра
Тилеманс
Ндиди
Кастан
Фофана
Еванс
Сьоюнджу
   
Шмайхел
 
Лестър (Брендан Роджърс)

Обоснована прогноза: Лестър - Ман Сити 1:2

  Сподели
480