Тотнъм ще запише труден успех на Иууд Парк


П. Пенков

Тотнъм ще запише труден успех на Иууд Парк

Блекбърн - Тотнъм
Стадион: "Ииуд Парк", Блекбърн
Дата: 02.02.2011
Час: 22:00
Съдия: Андре Маринър

В двубой от 25-я кръг от английската Висша лига, един срещу друг се изрпавят отборите на Блекбърн Роувърс и Тотнъм Хотспър. Съставът воден от Стив Кийн е осми във временното подреждане след 24 изиграни срещи, като общо 9 от тях те са записали победи, в 4 равенства а 11 са загубили. Преди седмица Блекбърн записаха успех с 2:0 у дома побеждавайки гостуващия Уест Бромич. За жалост на феновете на тима Роувърс не продължи участието си в турнира ФА Къп, след като отпадна в четвъртия кръг при гостуването си на Астън Вила.

Роке Санта Крус се очаква да бъде аут от терените за Блекбърн в продължение на няколко седмици, поради контузия в слабините. Райън Нелсън и Гаел Живе ще преминат късни фитнест тестове преди двубоя, тъй като Стив Кийн не се чувства уверен във физическото им състояние. Никола Калинич вероятно ще оглави атаката на тима, след като Ел Хаджи Диуф премина в Рейджърс под наем до края на сезона.

Съперниците им Тотнъм са пети с актив от 38 точки, но имат шанс да пробият в четворката, тъй като Челси е само на 3 точки пред тях. Да, но шпорите "стъпиха накриво" към тази своя цел, тъй като седмица по-рано записаха равенство 1:1 при визитата си на Нюкасъл Юнайтед. В средата на седмицата Тотнъм се раздели с амбициите си за спечелване на трофея ФА Къп, тъй като отпадна в четвърия кръг на надпреварата, губейки с 4:0 от Фулъм на "Крейвън Котидж".

Лоша новина за Тотнъм е отсъствието на Джонатън Уудгейт, който страда от болки в слабините. Така той се присъединява към лазарета на шпорите, където са още Ледли Кинг, Йонес Кабул и Майкъл Доусън. Уилсън Паласиос се възстанови от травмата в коляното си, но Гарет Бейл и Том Хъдълстоун остават аут.

Прогноза: Блекбърн - Тотнъм 1:2

Последни 5 изиграни срещи:

Блекбърн:

05 януари Блекбърн - Ливърпул 3:1 (Висша лига)
08 януари Блекбърн - Куинс Парк Рейнджърс 1:0 (ФА Къп)
15 януари Челси - Блекбърн 2:0 (Висша лига)
23 януари Блекбърн - Уест Бромич 2:0 (Висша лига)
29 януари Астън Вила - Блекбърн 3:1 (ФА Къп)

Тотнъм:

05 януари Евъртън - Тотнъм 2:1 (Висша лига)
09 януари Тотнъм - Чарлтън 3:0 (ФА Къп)
16 януари Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
22 януари Нюкасъл - Тотнъм 1:1 (Висша лига)
30 януари Фулъм - Тотнъм 4:0 (ФА Къп)


Досегашни срещи:

Блекбърн - Тотнъм

81 мача
29 победи за Блекбърн
16 равенства
36 победи за Тотнъм
Голова Разлика: 129:116 за Тотнъм


Коефициенти от bet365:
Блекбърн - 3.25
Равен - 3.40
Тотнъм - 2.20

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
127