Анонс на 29-ти кръг на Висшата лига на Англия - срещите в събота


Н. Гавазов

Анонс на 29-ти кръг на Висшата лига на Англия - срещите в събота

В събота, 13 март, ще се проведат четири мача от 29-ия кръг на Висшата лига на Англия. Предлагаме на вашето внимание анонс на два от тези двубоя.

Кристъл Палас - УБА

Кристал Палас нанесе само пет изстрела към чуждата врата  в последните си четири мача във Висшата лига, но вкара  три от тях. "Орлите" са изложени на риск да повторят рекорда си от четири поредни мача в домакинството без голове. Като цяло отборът трудно бележи и това дава отражение на резултатите - една победа в последните си пет срещи. Добрата новина е, че лондончани са на 6 точки от 40-те пункта, които се смятат за достатъчни за оставане в елита.

Уест Бром трябва да спечели, ако се надява да избегне изпадането през този сезон. Преди това само един отбор, който спечели 18 точки в първите 28 мача, успя да избегне изпадане от Висшата лига - Портсмут през сезон 2005/06. Уест Бром не е печелил нито една от последните си пет срещи с Палас във всички състезания.В последните двубои има оптимизъм за "дроздовете" - една победа, три равенства и само една загуба в пет мача.

Нападателят Уилфрид Заха може да стартира за Палас за първи път от 2 февруари. Натаниел Клайн, Мамаду Сако, Таирик Мичъл и Джеймс Макартър са с травми.

Крилото на Уест Бром Грейди Дианганга се възстанови, Робърт Снодграс е под съмнение.

Прогноза: Кристъл Палас - УБА 1:2

 

Евертън - Бърнли

Евертън претърпя шест от деветте си поражения този сезон във Висшата лига у дома, опитвайки се да догони другия мърсисайдски колектив в това отношение. Въпреки това "карамелите" са само на три точки от последния си резултат през миналогодишната кампания, въпреки че все още им остават 11 мача. Бърнли спечели само две победи в последните си девет мача във Висшата лига. Но също така тимът е с една загуба в последните си шест мача, завършвайки наравно с Лестър и Арсенал. Евертън спечели пет от последните си шест срещи с Бърнли у дома във Висшата лига.

На Евертън ще липсват Абдулайе Дукуре и Хамес Родригес. Шеймъс Колман, Джери Мина и Том Дейвис може да се върнат. Гулфи Сигурдсон е под въпрос.

Защитникът на Бърнли Чарли Тейлър е аут с контузия на подбедрицата. Също така извън играта са Джак Корк и Ашли Барнс. Роби Брейди е под въпрос заради ахилес.

Прогноза: Евертън - Бърнли 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
483