Уест Хем ще затрудни Ман Юнайтед


И. Ангелов

Уест Хем ще затрудни Ман Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 14.03.2021 г.
Час: 21:15 ч.

Миналия уикенд Манчестър Юнайтед прекрати историческата серия от победи на Манчестър Сити като спечели с 2:0 и така тимът остана и на 6 точки над Уест Хем на второто място в класирането. В четвъртък "червените дяволи" водеха на Милан до последната секунда, когато допуснаха гол за 1:1.

Уест Хем този сезон се прицели в местата, даващи право на участие в Шампионска лига и бившият мениджър на Ман Юнайтед Дейвид Мойс впечатлява с всички свой действие относно тима. 11 кръга преди края "чуковете" вече имат 9 точки повече, отколкото постигнаха в миналия сезон.

И двата състава имат доста проблеми преди началото на този двубой. Домакините може да останат без нападение за срещата с последната контузия на Антони Марсиал, който бе заменен на почивката с Милан и ще липсва известно време. Той се присъединява към Единсон Кавани в лазарета, както и Погба, Мата, Джоунс, Ван де Бек, а и Маркъс Рашфорд получи контузия срещу Сити и не игра с Милан, като сега е още под въпрос. Солскяер обяви за завръщането на Де Хеа в състава след отсъствието за раждането на неговото дете в последните три мача.

Уест Хем няма да може да включи в тима си играча под наем от Манчестър Юнайтед Джеси Лингард, който се включи с 4 гола и 2 асистенции в 6-те си мача с "чуковете" до тук. Той няма да участва заради условията на наема си, а контузени са още Ярмоленко, Огбона и Масуаку. Под въпрос са поставени Рандолф и Фредерикс.

Манчестър Юнайтед не загуби нито веднъж в последните 16 мача с Уест Хем на "Олд Трафорд". В последните 3 домакинства в лигата у дома Юнайтед вкара поне по 3 гола на съперниците си, и не допусна голове. Тимът няма загуба в 8 кръга.

Уест Хем не успя да спечели последните си 2 гостувания, и без Лингард ще действа по-трудно. "Чуковете" нямат победа на "Олд Трафорд" от сезон 06/07, когато Карлос Тевес запази тима в елита в края на сезона срещу Юнайтед. Показаното този сезон от гостите обаче е от много високо качество, като мястото в класирането е заслужено и се очаква домакините да имат неприятности.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уест Хем (Дейвид Мойс)
 
Фабиански
   
Доусън
Диоп
Кресуел
Куфал
Соучек
Райс
Джонсън
Боуен
Антонио
Форналс
Гринууд
Джеймс
Бруно
Диало
Фред
МакТоминей
Шоу
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Уест Хем 1:1

  Сподели
457