Ман Сити няма да сбърка с Фулъм


И. Ангелов

Ман Сити няма да сбърка с Фулъм

Фулъм - Манчестър Сити
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 13.03.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Фулъм приповдигна самочувствието си и шансовете за оцеляване след последния кръг, в който тимът победи шампиона Ливърпул с 1:0 на "Анфийлд". Сега статистиката сочи, че загубата в последните 7 кръга е само 1, и точките в посока оцеляване се събират.

Манчестър Сити обаче не се приема за един от съперниците, които домакините ще победят. "Гражданите" отвориха дистанция от 14 точки над Манчестър Юнайтед на върха в таблицата след като в сряда тимът надви с 5:2 Саутхемптън и дори даде почивка на някои играчи. Така загубеното дерби с Юнайтед бе преодоляно и забравено.

Откъм състави, Скот Паркър няма нови липсващи имена и продължава да не разчита само на Том Кеърни и Марек Родак. Вероятно е да видим същия отбор от победата над Ливърпул.

Пеп Гуардиола има лукса да разполага с всички свои играчи, като след почивка могат да се върнат хора като Стърлинг, Родри и Стоунс. 

Ман Сити спечели 16 от последните 17 кръга в лигата. Срещу Фулъм тимът има 10 поредни успеха във всички турнири. В последните 11 мача между Сити и Фулъм, "гражданите" вкараха по най-малко 2 гола, а в последните 6 дори не допуснаха. Очаква се убедителен успех на гостите.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Уокър
Кансело
Силва
Родри
Гюндоган
Марез
Фоден
Стърлинг
Кавалейро
Мажа
Лукман
Кордова-Рийд
Рийд
Лемина
Робинсън
Аина
Адарабиойо
Андерсен
   
Ареола
 
Фулъм (Скот Паркър)

Обоснована прогноза: Фулъм - Ман Сити 0:3

  Сподели
675