Ман Сити бързо ще се върне към победите


И. Ангелов

Ман Сити бързо ще се върне към победите

Манчестър Сити - Саутхемптън
Стадион: Етихад
Дата: 10.03.2021 г.
Час: 20:00 ч.

Манчестър Сити бе на поход от 15 поредни победи във Висшата лига, но той бе прекратен от Манчестър Юнайтед на "Етихад" в последния кръг след като гостите си тръгнаха с успех 2:0 в неделя. Въпреки тази загуба обаче "гражданите" остават с 11 точки именно пред Юнайтед на върха.

Саутхемптън се намираше на поредица от 9 мача без победа, но срещу последния в класирането тимът все пак спечели последно с 2:0. "Светците" вероятно още имат психологическа травма от последното си пътуване до Манчестър, когато загубиха с 9:0 от Юнайтед. Ман Сити пък има 10 победи над Саутхемптън в последните 11 срещи между отборите.

Откъм състави, домакините са в почти перфектно състояние и само Аке е с проблем. Очакват се някои промени от Гуардиола за запазване на свежестта. 

Саутхемптън имаше безброй проблеми с контузени играчи, но през уикенда се върнаха Минамино, Диало и Уокър-Питърс. Сега аут остават Уолкът, Ингс, Ромеу, Обафеми и Смолбоун.

Ман Сити вкара поне по 2 гола на Саутхемтпън в 10 от последните 11 мача между отборите. Очаква се домакините да искат бързо да се върнат към победите и съперникът е подходящ.

Прогноза: Манчестър Сити - Саутхемптън 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Саутхемптън (Ралф Хазенхютъл)
 
Форстър
   
Беднаред
Фестергард
Уокър-Питърс
Бертран
Диало
Уорд-Прауз
Армстронг
Минамино
Адамс
Тела
Стърлинг
Агуеро
Фоден
Гюндоган
Фернандиньо
Силва
Зинченко
Кансело
Лапорте
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Саутхемптън 3:0

  Сподели
252