Контузен Палас няма да спре Ман Юнайтед


И. Ангелов

Контузен Палас няма да спре Ман Юнайтед

Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед
Стадион: Селхърст Парк
Дата: 03.03.2021 г.
Час: 22:15 ч.

Кристъл Палас спечели само 1 от последните си 4 мача на свой терен след последните си проблеми с липсващи играчи. През уикенда Фулъм задържа домакините до 0:0 и си тръгна с точка. Палас има и много лош рекорд срещу Манчестър Юнайтед у дома, като загуби последните 5 мача с този съперник тук.

"Червените дяволи" идват в срещата след нулево равенство с Челси. Юнайтед няма загуба във вече 20 поредни гостувания в лигата, което е рекорд, стартирал от миналия януари и загубата на гости на Ливърпул с 2:0. 4 от последните 5 мача на гости бяха равенства, но Оле Гунар Солскяер обяви, че иска да притесни Манчестър Сити на върха, за което ще трябва да мотивира момчетата си за победи.

Откъм състави, домакините не са в добро състояние. Рой Ходжсън постави Заха и Клайн под въпрос, като те ще преминат късни прегледи, но със сигурност контузени са още Джеймс МакАртър, Джефри Шлуп, Мамаду Сако, Джеймс Томкинс, Конър Уикам, Нейтън Фъргюсън и Уейн Хенеси.

При Юнайтед контузени остават Погба, Мата и Джоунс, а Кавани остава под въпрос. Скот МакТоминей се завърна срещу Челси след кратко отсъствие и може да продължи в средата.

С оглед формата на Юнайтед като гост в последната година, и многото проблеми в лагера на домакините, очаква се успех за "червените дяволи".

Прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Шоу
МакТоминей
Фред
Гринууд
Бруно
Рашфорд
Марсиал
Матета
Бентеке
Езе
Таунсенд
Ридевалд
Миливойевич
Анхолт
Уорд
Кейхил
Кояте
   
Гуайта
 
Кристъл Палас (Рой Ходжсън)

Обоснована прогноза: Кристъл Палас - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
442