Челси ще се справи с Шефилд


И. Ангелов

Челси ще се справи с Шефилд

Шефилд Юнайтед - Челси
Стадион: Брамал Лейн
Дата: 07.02.2021 г.
Час: 21:15 ч.

Преди няколко седмици Шефилд изглеждаше обречен, но в последните няколко кръга тимът впечатли доста във Висшата лига и спечели 3 в последните 5, губейки само от Тотнъм и Ман Сити, и взимайки точките от Манчестър Юнайтед. В момента тимът все още е на 11 точки от безопасността и спасението е далеч. 

Челси започна да трупа победи при Томас Тухел. Германецът е първият мениджър на "сините" от Жозе Моуриньо насам, който запазва 3 сухи мрежи на старта си поред. 

Откъм състави, при домакините Итън Ампаду не може да играе срещу собственика си, което е удар по защитата на домакините. Контузени са още Берге, Стивънс, О'Конъл, Робинсън, Озборн и Балдок. 

Кай Хаверц и Курт Зума напуснаха тренировката на Челси в сряда накуцвайки и пропуснаха срещата с Тотнъм на следващия ден. Те са под въпрос, докато в мача Тиаго Силва нарани бедрото си и влиза в лазарета. Тимо Вернер отново пропусна няколко ситуации срещу Тотнъм и не се разписа, но спечели важната дузпа за минималната победа. Маркос Алонсо пък изглежда спечели мястото на Бен Чилуел в защитата при Тухел.

Челси запази 3 поредни сухи мрежи. Очаква се "сините" да продължат в новия си стил с огромно владение на топката, и отработени опити за попадения.

Прогноза: Шефилд Юнайтед - Челси 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Менди
   
Азпиликуета
Кристенсен
Рудигер
Джеймс
Жоржиньо
Ковачич
Алонсо
Зиеч
Ейбрахам
Маунт
МакБърни
МакГолдрик
Богъл
Флек
Норууд
Лундстрам
Лоу
Ягиелка
Еган
Башам
   
Рамсдейл
 
Шефилд (Крис Уайлдър)

Обоснована прогноза: Шефилд - Челси 0:1

  Сподели
504