Този път Бирмингам ще преклони глава пред Юнайтед


Т. Михайлов

Този път Бирмингам ще преклони глава пред Юнайтед

Манчестър Юнайтед - Бирмингам
Стадион: "Олд Трафорд", Манчестър
Дата: 22.01.2011
Час: 17:00
Съдия: Майк Джоунс


Манчестър Юнайтед посреща Бирмингам в среща от 24-ия кръг на Висшата лига. “Червените дяволи” са лидер в класирането, а имат и повече мачове до края на кампанията, но “сините” от втория по големина град в Англия ги препънаха на “Сейнт Андрюс” след късен и не особено редовен гол.

Това, което държи Манчестър Юнайтед на върха е представянето им на “Олд Трафорд”, където тимът на Сър Алекс Фъргюсън има само победи и едно единствено равенство – 2:2 с Уест Бромич през октомври. Дори на свой терен обаче 18-кратните шампиони не записват убедителни резултати, а в най-честия случай крехки победи. А Бирмингам е коварен съперник и може да забърка бетона.

Бирмингам засега прави доста по-колеблив сезон от миналата година. През януари 2010 “сините” имаха 33 точки и бяха 8-ми, което означаваше, че им трябват само 7 точки за сигурно оцеляване. Сега тимът на Алекс Маклийш има 23 и е на ръба на опасната зона. В последните си 6 мача Бирмингам има само една победа, а в последния кръг отборът бе близо до успех в дербито с Астън Вила, но накрая точките бяха поделени.

Десният бек на Манчестър Юнайтед Рафаел е наказан заради червения си картон срещу Тотнъм. Сър Алекс се пошегува, че ще го пусне с фланелка на близнака му Фабио, но това едва ли ще се случи. Джон О’Шей тренира нормално и може да запълни пробойната. Пол Скоулс също има добри шансове за участие в мача. Антонио Валенсия и Оуен Харгрийвс са аут до февруари.

Алекс Маклийш ще е без централния си защитник Скот Дън, който ще трябва да оперира сухожилие и ще пропусне оставащите мачове до края на сезона. Джеймс Макфадън също не е на линия като завръщането му се очаква до месец. С контузен глезен е и младият халф Енрик Вайес. Нападателят Маркъс Бент бе отдаден под наем в Шефийлд Юнайтед.

Манчестър Юнайтед е абсолютен фаворит в двубоя. “Червените дяволи” ще се стремят да са абсолютно прецизни на “Олд Трафорд”, тъй като идват решителни битки в борбата за титлата, а тимът има тежки гостувания. Въпреки това залагащият трябва да има едно на ум, защото често отборите борещи се за оцеляване поднасят изненади във втората част от сезона.

Последни 5 изиграни срещи:

Манчестър Юнайтед:

28 декември Бирмингам - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
01 януари Уест Бромич - Манчестър Юнайтед 1:2 (Висша лига)
04 януари Манчестър Юнайтед - Стоук Сити 2:1 (Висша лига)
09 януари Манчестър Юнайтед - Ливърпул 1:0 (ФА Къп)
16 януари Тотнъм - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)

Бирмингам:

01 януари Бирмингам - Арсенал 0:3 (Висша лига)
04 януари Блекпул - Бирмингам 1:2 (Висша лига)
08 януари Милоул - Бирмингам 1:4 (ФА Къп)
11 януари Уест Хем - Бирмингам 2:1 (Карлинг Къп)
16 януари Бирмингам - Астън Вила 1:1 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Манчестър Юнайтед - Бирмингам

82 мача
40 победи за Манчестър Юнайтед
26 равенства
16 победи за Бирмингам
Голова Разлика: 124:85 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Манчестър Юнайтед - 1.20
Равен - 6.50
Бирмингам - 15.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
214