Ман Юнайтед ще надвие Саутхемптън


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще надвие Саутхемптън

Манчестър Юнайтед - Саутхемптън
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 02.02.2021 г.
Час: 22:15 ч.

След загубата от Шефилд, Манчестър Юнайтед пропусна отново трите точки с равенство с Арсенал, което остави тима на 3 точки зад лидера Манчестър Сити, който има и среща по-малко на челото. Само 1 победа виждаме в последните 4 срещи, и може би умората вече се натрупа в ключовите имена на Солскяер, които не продуцират същата статистика от по-рано.

Саутхемптън има само 1 победа в 8 мача, като поредните загуби са 3 и това доведе до пропадане до 11-ата позиция след силен старт на сезона на "светците". Проблемите с липсващи играчи също са доста.

При домакините само Фил Джоунс е контузен, а под въпрос е Скот МакТоминей. Очаква се разместване на персонала от срещата с Арсенал за запазване на свежест. При гостите с проблеми липсват контузени Уокър-Питърс, Тела, Смолбоун, Обафеми и Салису. Под въпрос са още Уолкът, Фестергард, Ромеу и Диало.

Саутхемптън не успя да вкара в 5 от последните 7 мача във Висшата лига. Манчестър Юнайтед не загуби в 10 поредни мача със "светците". Юнайтед няма загуба в лигата в 14 от последните 15 мача. Формата на домакините не е страхотна, но със сигурност е по-добра от тази на гостите.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Саутхемптън (Ралф Хазенхютъл)
 
МакКарти
   
Беднарек
Стивънс
Валери
Бертран
Уорд-Прауз
Янкевиц
Армстронг
Дженепо
Адамс
Ингс
Кавани
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Погба
Фред
Шоу
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Саутхемптън 2:1

  Сподели
530