Ман Сити ще доминира срещу последния Шефилд


И. Ангелов

Ман Сити ще доминира срещу последния Шефилд

Манчестър Сити - Шефилд Юнайтед
Стадион: Етихад
Дата: 30.01.2021 г.
Час: 17:00 ч.

През седмицата Манчестър Сити зае първата позиция в класирането след като Манчестър Юнайтед бе победен именно от Шефилд и "гражданите" разбиха УБА с 5:0. Сега Пеп Гуардиола има една точка повече и един мач по-малко от Оле Гунар Солскяер на връха.

Шефилд Юнайтед бе събрал само 5 точки до срещата с Манчестър Юнайтед и почти ги удвои след победата, но остава на дъното след изненадата през седмицата. Тимът игра добре в защита и капитализира над грешките на "червените дяволи" в защита. Победите в 20 кръга са само 2, но 11 от 16-те загуби на тима бяха със само 1 гол разлика, включително тази от Сити по-рано в кампанията.

Откъм състави, домакините продължават да не разчитат на Агуеро, Де Брюйне и Аке. Гостите имат доста повече проблеми с контузиите на Берге, О'Конъл, Робинсън, Озборн и МакБърни, като под въпрос са още Енда Стивънс и Кен Брайън. 

Ман Сити спечели последните 7 кръга в лигата, като в 6 не допусна гол. В 4 поредни срещи с Шефилд, Сити не допусна гол. В 5 от последните 6 кръга "гражданите" вкараха поне по 2 гола на съперника. Очаква се Ман Сити да покаже на местния съперник Манчестър Юнайтед как трябва да се играе срещу последния когато ще претендираш за титлата.

Прогноза: Манчестър Сити - Шефилд Юнайтед 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Шефилд (Крис Уайлдър)
 
Рамсдейл
   
Башам
Еган
Ампаду
Балдок
Лундстрам
Норууд
Флек
Богъл
МакГолдрик
Шарп
Стърлинг
Жезус
Марез
Гюндоган
Родри
Силва
Кансело
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Шефилд 3:0

  Сподели
340