Арсенал отново ще надвие Ман Юнайтед


И. Ангелов

Арсенал отново ще надвие Ман Юнайтед

Арсенал - Манчестър Юнайтед
Стадион: Емирейтс
Дата: 30.01.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Арсенал спечели 5 от последните 6 мача във Висшата лига и набра отново добра форма при Микел Артета. 

Манчестър Юнайтед се намираше на върха в лигата, но в последния кръг когато се очакваше да победи последния в класирането Шефилд Юнайтед, "червените дяволи" загубиха и предадоха лидерската позиция на Манчестър Сити. Представянето на "Олд Трафорд" не бе добро, но статистиката в гостуванията на Оле Гунар Солскяер е все така отлична. Повече от година той няма загуба на гости.

Откъм състави, Арсенал не разчиташе на Обамеянг в последните две срещи по лични причини на играча, като сега той е под въпрос. Пабло Мари е контузен, а неясно е дали ще могат да участват Тиърни, Партей, Смит-Роу и Себайос, всички под въпрос.

При гостите с контузии са Фил Джоунс, Маркос Рохо и Брендан Уилямс. Ерик Баили е под въпрос след като е получил травма по време на тренировки. 

Манчестър Юнайтед спечели 12 от последните си 14 мача на гости във Висшата лига. Арсенал спечели 5 от последните 6 кръга. "Артилеристите" обаче избегнаха загубата в 3 от последните 4 мача между тези отбори, като последно надвиха този съперник. Ако показаното срещу Шефилд продължи от момчетата на Оле Гунар Солскяер, Микел Артета ще има нов шанс да натрупа позитиви срещу Манчестър Юнайтед.

Прогноза: Арсенал - Манчестър Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Шоу
Фред
МакТоминей
Погба
Бруно
Рашфорд
Кавани
Лаказет
Пепе
Роу
Сака
Шака
Партей
Тиърни
Соарес
Луиз
Холдинг
   
Лено
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Манчестър Юнайтед 2:1

  Сподели
437