Новото начало на Челси ще е подходящо с Уулвс


И. Ангелов

Новото начало на Челси ще е подходящо с Уулвс

Челси - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 27.01.2021 г.
Час: 20:00 ч.

Челси освободи Франк Лампард от позицията му начело на отбора след като той пропадна до 9-ата позиция в класирането с последните резултати и само 1 победа в 5 кръга. Победата през седмицата с 3:1 над Лутън Таун във ФА Къп не бе достатъчна за спасяването на позицията, като за момента се спекулира с назначаването на Томас Тухел на мястото на англичанина.

Нуно Санто също се намира в труден период и без победа в 6 мача, от които бяха загубени 4. Разстоянието до европейските позиции е 11 точки, а именно там бяха амбициите на тима преди началото на кампанията. В последните си 4 мача като гост Уулвс взе само 1 точка, а на "Стамфорд Бридж" рекордът сочи 6 загуби в последните 7 визити.

Откъм състави, Челси се намира в почти перфектно здраве, и само Нголо Канте е под въпрос. Предстои да видим каква постройка и титуляри ще избере наследникът на Лампард на поста му. 

При Уулвс продължава да липсва Раул Хименез, като Джони и Марсал са останалите с травми. Под въпрос е поставен Даниел Поденс. Възможно е новото януарско попълнение Вилиан Хосе да стартира за първи път в нападение, след като той бе привлечен да запълни празнината от Хименез.

Челси спечели 6 от последните 7 мача у дома с Уулвс. В 5 от тях "сините" не допуснаха гол. В последните 3 кръга Уулвс допусна поне по 2 гола във всеки кръг, и с негативната поредица резултати се очаква новият наставник на Челси да има добър шанс за позитивен старт.

Прогноза: Челси - Уулвърхемптън Уондърърс 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уулвс (Нуно Санто)
 
Патрисио
   
Боли
Коади
Семедо
Нури
Дендонкер
Невеш
Мутиньо
Траоре
Хосе
Нето
Одой
Ейбрахам
Зиеч
Маунт
Гилмор
Ковачич
Чилуел
Джеймс
Силва
Зума
   
Менди
 
Челси (-)

Обоснована прогноза: Челси - Уулвс 2:1

  Сподели
276