Ман Юнайтед ще се справи с Фулъм в Лондон


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи с Фулъм в Лондон

Фулъм - Манчестър Юнайтед
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 20.01.2021 г.
Час: 22:15 ч.

Фулъм се подобри при Скот Паркър и въпреки че се намира в опасната зона все още, в последните 6 кръга тимът загуби само веднъж, и то от Челси, и когато игра цяло полувреме с човек по-малко, като загубата бе минимална. В този период "котиджърс" нямат и победа, но точките малко по малко се събират.

Манчестър Юнайтед остана на първото място след нулево равенство на "Анфийлд" срещу Ливърпул, където и двата отбора можеха да спечелят. Този резултат реално услужи на Манчестър Сити, който ако спечели срещата си по-малко от местния съперник, ще излезе на върха. 

Манчестър Юнайтед остава единствения отбор в лигата, който няма загуба на гости този сезон, а последните 4 визити до "Крейвън Котидж" бяха все победи. 

Откъм състави, при домакините Рубен Лофтъс-Чийк се завръща след като нямаше право да играе срещу Челси, но наказан за 3 мача е Антони Робинсън след влизането му в Сезар Азпиликуета за директен червен картон през уикенда. Терънс Конголо е контузен, под въпрос са Том Кеърни, Александър Митрович и Марио Лемина.

Оле Гунар Солскяер вероятно ще размести състава си след като заложи на най-силното срещу Ливърпул. Очаква се да видим в игра имена като Матич, Кавани, Баили и Телес. Контузени тук са Рохо и Джоунс, а Пелистри се изолира с коронавирус.

Юнайтед спечели 9 от последните 10 срещи с Фулъм. "Червените дяволи" нямат загуба в 16 поредни гостувания. В последните си 3 домакинства Фулъм не вкара гол, като победата липсва за тима в 7 кръга, докато равенствата изобилстват (6).

На хартия задачата на гостите изглежда лесна, но наскоро домакините задържаха Ливърпул и Тотнъм, като и Челси се затрудни срещу Скот Паркър. Вероятно е Погба и компания да се натъкнат на не лека среща и да трябва да поработят за резултат.

Прогноза: Фулъм - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Баили
Магуайър
Бисака
Телес
Матич
Погба
Гринууд
Бек
Марсиал
Кавани
Лукман
Кавалейро
Брайън
Ангиса
Рийд
Кордова-Рийд
Тете
Адарабиойо
Андерсен
Аина
   
Ареола
 
Фулъм (Скот Паркър)

Обоснована прогноза: Фулъм - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
565