Челси ще надвие Фулъм на гости


И. Ангелов

Челси ще надвие Фулъм на гости

Фулъм - Челси
Стадион: Крейвън Котидж
Дата: 16.01.2021 г.
Час: 19:30 ч.

Челси излезе със силен състав срещу Моркамб в неделя за да вземе само 2-ата си победа в последните 8 мача, и Франк Лампард ще се надява успехът с 4:0 да е повдигнал самочувствието на неговите момчета, защото във Висшата лига от лидер тимът стигна до 9-та позиция. 3 поредни загуби на гости нараниха много и шансовете за топ 4.

Фулъм заслужи точка срещу Ливърпул и Тотнъм в последните кръгове, като с 5 поредни равенства в първенството тимът показва много добра форма на дъното, която го доближи на 2 точки от излизане от опасната зона. Всъщност, по форма в последните 6 кръга "котиджърс" заемат 15-та позиция в лигата, докато Челси е 17-ти. 

Откъм състави, при домакините само Александър Митрович е под въпрос, като Скот Паркър ще заложи на почти най-силната си постройка. Рубен Лофтъс-Чийк не може да играе срещу Челси, поради което Адемола Лукман вероятно ще получи роля след добрата си изява като резерва в последния мач. Именно последният асистира за равенството с Тотнъм.

При Челси наказан е Канте, а Рийс Джеймс и Андреас Кристенсен са под въпрос. Тимо Вернер и Кай Хаверц вкараха в последната среща с Моркамб, като мениджърът ще се надява те да продължат в този дух.

Челси не загуби нито един от последните 19 мача с Фулъм. В последните 5 между тези отбори Челси вкара поне по 2 гола. Последните 3 гостувания във Висшата лига обаче бяха загуби и трябва да се търси подобрение. Фулъм има само 1 победа в 28 мача с Челси.

Прогноза: Фулъм - Челси 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Менди
   
Зума
Силва
Азпиликуета
Чилуел
Гилмор
Ковачич
Маунт
Зиеч
Вернер
Одой
Лукман
Кавалейро
Робинсън
Ангуиса
Рийд
Кордова-Рийд
Тете
Адарабиойо
Андерсен
Аина
   
Ареола
 
Фулъм (Скот Паркър)

Обоснована прогноза: Фулъм - Челси 1:2

  Сподели
290