Ман Юнайтед ще се справи с Бърнли преди Ливърпул


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи с Бърнли преди Ливърпул

Бърнли - Манчестър Юнайтед
Стадион: Търф Моор
Дата: 12.01.2021 г.
Час: 22:15 ч.

Бърнли с големи трудности достигна до четвъртия кръг на ФА Къп когато последно се нуждаеше от късен гол на Матей Видра, който да прати срещата с МК Донс в продължения и дузпи, а там домакините да надделеят. Във Висшата лига пък тимът на Шон Дайш има само 1 загуба в 6 кръга и ще се надява да продължи добрата статистика.

Манчестър Юнайтед отслаби състава си и се справи с 1:0 с Уотфорд във ФА Къп в събота. Така "червените дяволи" показват 6 победи в последните 9 мача насред всички състезания, и във Висшата лига тимът няма загуба в 10 кръга, като спечели 8. Оле Гунар Солскяер трябва да търси оптимална форма преди срещата с Ливърпул 5 дни след тази.

Откъм състави, при домакините с проблеми са 4 души, всички поставени под въпрос. Това са Джими Дън, Чарли Тейлър, Дуайт МакНийл и Джей Родригес. Йохан Гудмундсон отсъстваше дълго време, но през уикенда направи петия си старт за сезона и може да продължи.

При Юнайтед след 3 мача наказание отново в игра може да се появи Единсон Кавани. Рохо и Джоунс са контузени, а с коронавирус липсва Пелистри. Солскяер постави под въпрос Погба, Линдельоф, Шоу и Баили, като може да ги съхрани за Ливърпул.

Манчестър Юнайтед вкара поне по 2 гола в 11 поредни гостувания в лигата. В последните 5 пътувания до "Търф Моор" Юнайтед не допусна гол. С 4 поредни победи над Бърнли фаворит е тимът на гостите.

Прогноза: Бърнли - Манчестър Юнайтед 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Магуайър
Бисака
Телес
МакТоминей
Фред
Гринууд
Бруно
Рашфорд
Кавани
Ууд
Барнс
Брейди
Гудмундсон
Уестууд
Браунхил
Питерс
Лоутън
Мий
Тарковски
   
Поуп
 
Бърнли (Шон Дайш)

Обоснована прогноза: Бърнли - Манчестър Юнайтед 1:2

  Сподели
430