Ман Юнайтед ще продължи във ФА Къп след Уотфорд


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще продължи във ФА Къп след Уотфорд

Манчестър Юнайтед - Уотфорд
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 09.01.2021 г.
Час: 22:00 ч.

В сряда Манчестър Юнайтед напусна четвърти пореден полуфинал при Оле Гунар Солскяер когато той бе победен от Манчестър Сити с 2:0 в Купата на лигата. "Червените дяволи" не изиграха добра среща и след допуснатия гол не предложиха нищо в нападение, с което да покажат желание за връщане в последната среща. Сега възможността за възвръщане на малко самочувствие е налице, след като срещу Уотфорд тимът има 10 поредни победи у дома, като последно "Стършелите" спечелиха на "Олд Трафорд" през 1978-ма година.

Уотфорд не преживява най-добрия си сезон в Чемпиъншип, където последно загуби, общо загубите за кампанията са 5, а разликата с първото място е 10 точки. Именно гостуванията са проблема на тима този сезон със само 3 победи в 13 опита извън дома.

Освен всичко гостите имат и много проблеми в здравословен план. Джеймс Гарнър не може да играе срещу тима, който го е отдал под наем и ще пропусне, а поради контузии аут са Исак Съксес, Крейг Каткарт, Том Деле-Баширу, Кристиан Кабаселе, Домингос Кина и Жоао Педро, макар да е само под въпрос. Том Кевърли и Бен Фостър като бивши кадри на Ман Юнайтед ще се надяват да участват.

При домакините се очакват големи промени на състава, който игра вчера с оглед запазване на свежестта. Вероятно Дийн Хендерсън ще се задържи на врата, но като титуляри може да видим имена като Телес, Баили, Туанзебе, Матич, Ван де Бек, Джеймс, Мата и Гринууд, които последно почиваха. Единсон Кавани остава контузен за последен трети мач, а Фил Джоунс има травма.

14 от последните 16 мача между тези отбори бяха спечелени от Манчестър Юнайтед. В 5 от последните 6 домакините запазиха и суха мрежа.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уотфорд 2:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уотфорд (Сиско)
 
Фостър
   
Еконг
Уилмот
Фемениа
Нгакиа
Чалоба
Клевърли
Сар
Сема
Грей
Дийни
Гринууд
Джеймс
Бек
Мата
Матич
МакТоминей
Телес
Фосу-Менса
Магуайър
Баили
   
Хендерсън
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Уотфорд 2:1

  Сподели
331