Ман Сити ще победи Челси в Лондон


И. Ангелов

Ман Сити ще победи Челси в Лондон

Челси - Манчестър Сити
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 03.01.2021 г.
Час: 18:30 ч.

Челси спечели само 1 от последните си 6 срещи, като в последния кръг успя да вземе само 1:1 с един от претендентите в челните места - Астън Вила. След срещата Франк Лампард сподели отново, че тимът му е в труден период, и че го е предвиждал по време на поредицата добри резултати.

Манчестър Сити почина по-дълго от противника си след като срещата с Евертън бе отменена заради няколко случая на коронавирус при "гражданите". Сега Кайл Уокър и Габриел Жезус продължават да са в изолация, като Сити не обяви останалите заразени. За момента не е ясно дали тази среща ще се проведе, но свежестта при гостите ще е по-голяма.

Откъм състави, при домакините ще се завърнат Зума и Силва, които почиваха последно. Лампард сподели, че има шанс Хаким Зиеч да се появи в игра след продължително отсъствие. Под въпрос е и Рийс Джеймс.

При Сити само Ерик Гарсия е контузен, а под въпрос е Илкай Гюндоган.

Ман Сити събра 5 сухи мрежи в последните 6 кръга в лигата. Челси няма загуба в 7 поредни мача у дома във Висшата лига. Сити няма загуба в 6 кръга и се предполага, че ще е в по-добро състояние за мача.

Прогноза: Челси - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Кансело
Менди
Родри
Гюндоган
Марез
Брюйне
Стърлинг
Агуеро
Одой
Ейбрахам
Пулисич
Маунт
Канте
Ковачич
Чилуел
Азпиликуета
Силва
Зума
   
Менди
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Ман Сити 1:2

  Сподели
365