Ман Юнайтед ще успее и с Астън Вила


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще успее и с Астън Вила

Манчестър Юнайтед - Астън Вила
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 01.01.2021 г.
Час: 22:00 ч.

През седмицата Манчестър Юнайтед се настани на втората позиция в класирането и на 2 точки от Ливърпул след драматична късна победа над Уулвърхемптън Уондърърс. Сега "червените дяволи" нямат загуба в 10 поредни кръга, но в случая посрещат нов амбициозен опонент.

Астън Вила прави фантастичен сезон, като с мач по-малко тимът се държи в топ 5 на класирането, като с победа може да заеме третото място. Виланите победиха Ливърпул и Арсенал в кампанията, и взеха точка на гости на Челси. Проблемът на тима е късата скамейка, като Дийн Смит използва почти непроменена постройка във всеки мач, и предстои да видим докога това съставът му ще издържи.

Откъм състави, при домакините Маркъс Рашфорд и Арън Уан-Бисака се възстановиха от травми и играха срещу Уулвс, докато Виктор Линдельоф пропусна с проблем в гърба. Шведът продължава да е под въпрос, а Рохо е контузен. 

При гостите ключовият Тайрон Мингс се връща след изтърпяно наказание в равенството с Челси. Рос Баркли не е играл от края на ноември, но се очаква да се появи тук, като Уесли и Трезеге остават с проблеми извън тима.

В 6 от последните 7 мача между тези отбори на "Олд Трафорд" Манчестър Юнайтед вкара поне по 2 гола на Вила. Сега обаче гостите нямат загуба в 5 поредни кръга и вкараха във всяко свое гостуване този сезон. Юнайтед няма загуба в 16 мача с Астън Вила, като последната е през 2009 г. Този сблъсък се оказва пряк двубой за челните места в таблицата, и се очаква опитът на домакините да надделее.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Астън Вила 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Астън Вила (Дийн Смит)
 
Мартинез
   
Хаус
Мингс
Кеш
Таргет
Луиз
МакГин
Гази
Баркли
Грелиш
Уоткинс
Кавани
Рашфорд
Бруно
Гринууд
Фред
МакТоминей
Телес
Бисака
Магуайър
Баили
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Астън Вила 2:1

  Сподели
325