Ман Юнайтед ще се справи с Уулвс


И. Ангелов

Ман Юнайтед ще се справи с Уулвс

Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън Уондърърс
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 29.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

В последния кръг на "Боксинг дей" Манчестър Юнайтед два пъти поведе на втория в класирането - Лестър Сити, но два пъти "лисиците" се върнаха до равен и в крайна сметка двата отбора се разделиха при 2:2. Така Юнайтед вече 8 срещи няма загуба, като спечели 6 от тях и формата се подобрява когато става дума за нападението на тима. В защитен план обаче "червените дяволи" получават повече голове във вратата си от всеки тим в топ 10.

Уулвс допуснаха в първата минута от Тотнъм, след което надиграваха съперника си и се върнаха до 1:1 в самия край. Тук обаче равенството означава само 1 победа в последните 5 кръга. Тимът и класирането пострадаха доста от травмата в черепа на Раул Хименес, като в момента той продължава да липсва заедно с Джони, докато Уили Боли и Леандер Дендонкер са под въпрос.

При домакините контузен е титулярният десен бек Арън Уан-Бисака. В негово отсъствие на нетипична позиция заигра Виктор Линдельоф в последния мач, и той също се контузи, в момента е под въпрос, и Оле Гунар Солскяер може да трябва да търси ново решение за позицията. Само Маркос Рохо е друг липсващ в тима.

В последните 3 мача между тези отбори Юнайтед не допусна гол от Уулвс. "Червените дяволи" нямат загуба у дома срещу Уулвс в 9 поредни мача. В 5 от последните 6 кръга домакините вкараха поне по 2 гола на съперниците си, което се очаква и тук, но също така е много възможно Де Хеа да получи голове във вратата си.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън Уондърърс 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
241