Челси ще се подобри срещу Астън Вила


И. Ангелов

Челси ще се подобри срещу Астън Вила

Челси - Астън Вила
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 28.12.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Астън Вила надви Кристъл Палас на Боксинг дей и то с 3:0, поради което тимът се държи близо до върха и с повишено самочувствие ще гостува на отбор, който изглежда се затруднява в последните седмици. Срещу Палас виланите играха с човек по-малко през цялото второ полувреме, и въпреки това вкараха още 2 гола на противника. В момента Вила няма допуснат гол в 4 мача, които и не бяха загубени.

Челси не игра добре срещу Арсенал и загуби с 3:1 на "Емирейтс Стейдиъм". Франк Лампард призна за лошата игра и липсата на правилно поведение на неговите момчета в мача. В последните 4 кръга Челси загуби 3 пъти, а високопрофилните нови попълнения изглежда не се сработват правилно в момента.

Откъм състави, само ключовият Хаким Зиеч е с проблеми при Лампард. Тимо Вернер няма гол в 9 мача за тима и последно бе заменен на почивката, като Тами Ейбрахам вкара късен гол преди Жоржиньо да пропусне дузпа. Предполага се, че ще видим промени в защитата след като Рийс Джеймс и Бен Чилуел имаха травми наскоро, а Тиаго Силва вероятно не може да играе през 2 дни на възрастта си.

При Вила наказан е Тайрон Мингс след двата си жълти картона в последния кръг. Рос Баркли се връща от контузия, но не може да играе срещу отбора, от който е под наем. Трезеге и Уесли са другите липсващи. Дийн Смит вероятно ще заложи на максимално близка постройка до последната от победата с Палас.

Челси спечели последните 6 мача с Астън Вила във всички турнири. Астън Вила запази 4 поредни сухи мрежи. В 5 от последните си 6 домакинства Челси вкара поне по 3 гола. Лампард ще иска да види подобрение в своите играчи и ще опита да промени състава си за тази цел.

Прогноза: Челси - Астън Вила 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Астън Вила (Дийн Смит)
 
Мартинез
   
Хаус
Конса
Кеш
Таргет
Луиз
МакГин
Траоре
Грелиш
Ел-Гази
Уоткинс
Одой
Жиру
Хаверц
Маунт
Жоржиньо
Канте
Чилуел
Азпиликуета
Кристенсен
Зума
   
Менди
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Астън Вила 2:2

  Сподели
336