И Челси ще удари Арсенал


И. Ангелов

И Челси ще удари Арсенал

Арсенал - Челси
Стадион: Емирейтс Стейдиъм
Дата: 26.12.2020 г.
Час: 19:30 ч.

Арсенал се намира в исторически една от най-лошите си серии от резултати, и нещата изглежда се влошават след като през седмицата в Купата на лигата тимът бе унижен у дома от Манчестър Сити с 4:1. Във Висшата лига "артилеристите" нямат победа в 7 кръга, и една загуба тук може да въвлече отбора в битката на дъното. В момента тимът на Микел Артета се намира само на 3 места и 4 точки над опасността.

Челси загуби два пъти поред, но в понеделник се поправи с класическа победа в дербито с Уест Хем Юнайтед. Преди двубоя тимът на Франк Лампард е голям фаворит, но това не е толкова заради собствените добри представяния, доколкото формата на домакина е под всякаква критика.

Откъм състави, при домакините Томас Партей продължава да липсва с контузия, докато Габриел и Обамеянг са поставени под въпрос след като липсваха последно. Гранит Шака се връща от наказание, но се спекулира с бъдещето му и той може да загуби мястото си в тима.

Хаким Зиеч остава с контузия при гостите, като Чилуел, Джеймс и Одой са под въпрос за Лампард. Тами Ейбрахам изглежда отново спечели мястото си след два гола в понеделник. 

Прогноза: Арсенал - Челси 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Франк Лампард)
 
Менди
   
Зума
Силва
Джеймс
Чилуел
Ковачич
Канте
Маунт
Пулисич
Ейбрахам
Вернер
Вилиан
Нкетиа
Пепе
Сака
Себайос
Елнени
Найлс
Тиърни
Габриел
Холдинг
   
Лено
 
Арсенал (Микел Артета)

Обоснована прогноза: Арсенал - Челси 0:2

  Сподели
683