Челси ще вземе дербито с Уест Хем


И. Ангелов

Челси ще вземе дербито с Уест Хем

Челси - Уест Хем Юнайтед
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 21.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Челси загуби поредни мачове и изведнъж Франк Лампард заговори как младият му състав няма опита за да достигне до титла в лигата. До понеделник вечер тимът му може да изостава с 9 точки от първото място, но все пак е рано да се правят заключения за кампанията.

Уест Хем стартира добре сезона си и в момента се намира само на точка под местния съперник. "Чуковете" имат само 1 загуба в последните 6 срещи.

И двата състава са в добро състояние, като при домакините е възможно Хаким Зиеч и Калъм Хъдсън-Одой да се възстановят за игра. Мениджърът може да замени някой от Вернер или Хаверц, които не се намират в добра форма.

Дейвид Мойс не може да разчита на Артур Масуаку, а под въпрос са Кресуел, Балбуена, Боуен и Антонио. Предполага се, че до срещата има достатъчно време за възстановяването им. 

Челси не загуби в 11 от последните си 12 домакинства във Висшата лига. Уест Хем спечели последното си гостуване тук, но "сините" се отличават с добра домакинска форма и с малко корекции имат качеството за успеха.

Прогноза: Челси - Уест Хем Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Уест Хем (Дейвид Мойс)
 
Фабиански
   
Диоп
Огбона
Куфал
Кресуел
Райс
Соучек
Снодграс
Бенрахма
Форналс
Алер
Вернер
Жиру
Пулисич
Маунт
Канте
Ковачич
Чилуел
Джеймс
Силва
Зума
   
Менди
 
Челси (Франк Лампард)

Обоснована прогноза: Челси - Уест Хем 2:1

  Сподели
315