Ман Сити ще надвие Саутхемптън като гост


И. Ангелов

Ман Сити ще надвие Саутхемптън като гост

Саутхемптън - Манчестър Сити
Стадион: Сейнт Мерис Стейдиъм
Дата: 19.12.2020 г.
Час: 17:00 ч.

Саутхемптън задържа 10 от Арсенал и се покачи до третото място във Висшата лига и добрият сезон продължава за "светците". Те загубиха само 1 от последните 11 мача във Висшата лига. 

Манчестър Сити има 2 загуби в 20 мача този сезон, но усещането е, че тимът на Пеп Гуардиола не играе на най-доброто си ниво, и той сам призна, че трудно намира как да накара отбора си да вкара гол. Последно тимът направи 1:1 с Уест Бромич в среща, в която можеше да победи с разлика.

Откъм състави, при домакините няма абсолютно никакви проблеми, като ще видим най-силният Саутхемптън в игра. Ман Сити не може да разчита на Зинченко и Гарсия, но те не са основни имена. Серхио Агуеро се върна през седмицата и може би приближава старт.

В последните си 7 домакинства, Саутхемптън неизменно вкара поне по 2 гола на съперниците си. Ман Сити няма загуба в 9 от последните 10 срещи в лигата. Последната среща между тези отбори завърши с победа за Саутхемптън, който в момента е дори по-добър в представянията си. Ако Ман Сити обаче започне да вкарва положенията си, "гражданите" ще започнат да побеждават.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Сити 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Уокър
Менди
Фернандиньо
Гюндоган
Марез
Брюйне
Стърлинг
Агуеро
Ингс
Адамс
Дженепо
Уолкът
Ромеу
Уорд-Прауз
Бертран
Уокър-Питърс
Фестергаард
Беднарек
   
МакКарти
 
Саутхемптън (Ралф Хазенхутъл)

Обоснована прогноза: Саутхемптън - Ман Сити 2:3

  Сподели
411